Park Molenheide: Saraland: indoor minigolf "De Mijn"

Onze nieuwste attractie en winnaar van THEA-Award for outstanding achievement worldwide 2009, is een werkelijk unieke, tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf.

Ben je dapper en heb je niet snel schrik? Ontdek dan samen met mijnwerker Carlo en andere eigenaardige wezens ‘de Mijn’. Via mijnschachten met een knisperende transportband, een roestige sorteermachine en een door instorting gehavende elektriciteitskamer kom je terecht op verschillende banen die bezaaid zijn met pikhouwelen en laarzen. Een drilboor doet de baan trillen en de machinekamer van de verlaten mijn is nog in volle bedrijvigheid! Met een ontsteker breng je dynamiet tot ontploffing en beginnen tunnelmachines te graven. Hiermee open je de toegang tot de goudmijn, en wat glinstert daar? Diamanten? Maar wat is dat voor geluid en wat ruikt daar zo beangstigend? Pas op voor de gevaren in ‘De Mijn’!

De Mijn telt 18 holes en hier doet u ongeveer 1,5 à 2 uur over. De geur-, licht-, bewegings- en geluidseffecten langs het parcours zorgen voor een waar avontuur, spannend en keitof! Deze geheel gethematiseerde minigolf is een topattractie op wereldniveau die tot ieders verbeelding spreekt.

Spannend en superleuk!

Individuele tarieven

 • Kind 3 - 8 jaar: € 8,90
  Volwassene (> 8 jaar): € 13,20
  Familie (2 volwassenen + 3 kinderen): € 46,00
  Familie (2 volwassenen + 2 kinderen): € 39,90
  Baby tot 3 jaar: gratis
  > 55: € 11,30

  Actie: de jarige speelt gratis op zijn/haar verjaardag, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Groepstarieven

 • Op aanvraag

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 100 – 150 personen
Vergaderzalen 150+ personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet