Ontdekkingsroute Alternatief Hasselt

De 3 ontdekkingskaarten van Toerisme Hasselt laten je kennismaken met de verschillende smaken van Hasselt. Per kaart worden er een dertigtal ‘niet te missen’ adresjes opgesomd. Bovendien kan je op elke kaart ook een woordje uitleg vinden over onze 3 Hasseltse specialiteiten: jenever, speculaas en chocolade. Deze en nog veel meer streekproducten kan je ontdekken in het Smaaksalon en de Smaakwinkel.

- Alternatief Hasselt -
Hasselt is het best gekend als een trendy shoppingstad, maar de stad heeft ook een minder bekend kantje. Deze ontdekkingskaart laat je het ‘andere Hasselt’ zien, het gedeelte waar er niet wordt meegedaan met de stroom maar waar iedereen zijn eigen unieke ideeën aan de buitenwereld toont. Dit stadsdeel situeert zich voornamelijk in en rond de Dorpsstraat. Zeker de moeite waard om te ontdekken!

Wil je alle smaken leren kennen of herken je ook een beetje van jezelf in de titels van de andere kaarten? Aarzel dan niet om het complete pakketje te verzamelen: Trendy Hasselt, Alternatief Hasselt en Exclusief Hasselt.

Individuele tarieven

  • Gratis te verkrijgen bij Toerisme Hasselt.