Bistro Martenshof

Frisse streekbieren, huisgemaakte ijsthee, steak met frietjes, croques, pasta, gezonde quiches en salades, omeletten, verse wafels en pannenkoeken, ambachtelijke hoeve-ijsjes… In bistro Martenshof vindt iedereen iets naar zijn goesting! We maken al onze gerechten zelf. Met groenten, fruit en vlees van onze eigen bio-tuin en boerderij. Wat we niet zelf kweken of oogsten, kopen we bij voorkeur bij partners of producenten uit de buurt. Bij bistro Martenshof kies je voor korte keten: lokale productie en bio- of ambachtelijke kwaliteit.

Bistro Martenshof ligt in het schilderachtige dorpje Mettekoven, te midden van de Haspengouwse natuur en fruitbomen. De bistro is ondergebracht in een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve met een mooie tuin. Aan de voordeur vertrekken 4 Grand Cru wandelingen die je langs de mooiste plekjes van de streek brengen. Zeker tijdens de bloesemperiode en fruitoogst is het hier prachtig. Eerder een fietsfanaat? Ook het fietsroutenetwerk loopt langs bistro Martenshof.

Bistro Martenshof is een horecazaak van KarWij. KarWij is een merk voor oprechte voeding, dranken en horeca van De Winning. Alle gerechten worden met passie en liefde bereid door medewerkers van De Winning, een sociale onderneming die mensen met een arbeidsbeperking helpt aan werk op maat. Met elke hap en slok die je neemt, draag je je steentje ook bij op die manier.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 20 – 50 personen