Bistro Martenshof

Frisse streekbieren, huisgemaakte ijsthee, steak met frietjes, croques, pasta, gezonde quiches en salades, omeletten, verse wafels en pannenkoeken, ambachtelijke hoeve-ijsjes… In bistro Martenshof vindt iedereen iets naar zijn goesting! We maken al onze gerechten zelf. Met groenten, fruit en vlees van onze eigen bio-tuin en boerderij. Wat we niet zelf kweken of oogsten, kopen we bij voorkeur bij partners of producenten uit de buurt. Bij bistro Martenshof kies je voor korte keten: lokale productie en bio- of ambachtelijke kwaliteit.

Bistro Martenshof ligt in het schilderachtige dorpje Mettekoven, te midden van de Haspengouwse natuur en fruitbomen. De bistro is ondergebracht in een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve met een mooie tuin. Aan de voordeur vertrekken 4 Grand Cru wandelingen die je langs de mooiste plekjes van de streek brengen. Zeker tijdens de bloesemperiode en fruitoogst is het hier prachtig. Eerder een fietsfanaat? Ook het fietsroutenetwerk loopt langs bistro Martenshof.

Bistro Martenshof wordt uitgebaat door De Winning. Een sociaal-inclusieve onderneming waar mensen die niet zomaar aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt toch kansen krijgen. Onder de merknaam KarWij verzamelen we alle diensten en producten van De Winning die met voeding te maken hebben. We laten niet alleen onze groenten, ons fruit en onze dieren groeien, maar ook bijzondere talenten van mensen. Dat smaakt altijd naar meer!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 20 – 50 personen