Over Jerom Winery
Een nieuwe toekomst voor Haspengouw
Jeroen en vader prof. Dr. Ghislain Houben zagen de crisis in de appel- en perensector als een kans om smaakvolle wijnen te maken. In het glooiend Haspengouws landschap, op zuidelijk en wat hoger gelegen flanken, pronken wijngaarden waar vroeger boomgaarden stonden. De oogst van de lokale fruitteler koopt Jerom Winery integraal op en zo creëert Jeroen duurzame samenwerkingen.

Ontdek en proef het op je eigen tempo, € 6 per persoon.
Vraag in het fietscafé naar onze wijnbeleving, je ontvangt een kaart die je rond de hoeve zal leiden. Aan de hand van een virtuele film en uitleg doorheen de wijngaard laat Jeroen je zien wat er zo uniek is aan wijn maken in België. Na deze beleving kan je plaatsnemen voor de degustatie. 3 verschillende wijnen om uw zintuigen ten volle te benutten: bekijk, ruik en proef de Haspengouwse terroir.

Vanaf 8 personen: Rondleidingen door de wijnmaker
Groepsdegustatie (1 u.)
Een rondleiding door de wijnmaker. Zo maak je kennis met de werking van, en de mensen achter, Jerom Winery. Je brengt ook een bezoek aan de wijnhoek en de wijngaard waar u uitleg krijgt over het proces van het wijn maken. Hierna degusteren we samen 3 wijnen van Jerom Winery.
Vanaf 8 personen: € 12,5/p.p.
Vanaf 25 personen: € 9/p.p.

Groepsdegustatie XL (2,5 u.)
Een rondleiding van oprichters Jeroen Houben en wijnpionier Prof. Dr. Ghislain Houben. Zij leiden je rond en delen hun kennis van 18 jaar wijn maken in België. Natuurlijk verteld Ghislain ook over zijn specialiteit: de economische kant van de wijnbouw. Je proeft 8 verschillende wijnen, waaronder enkele van hun exclusieve topwijnen.
Vanaf 8 personen € 29,5/p.p.
Vanaf 25 personen: € 22,5/p.p.

Individuele tarieven

  • € 6 per persoon

Groepstarieven

  • € 12,5 per persoon

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen