Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia

Nieuwe taverne in Piringen schenkt 100 verschillende bieren
De bierliefhebbers zullen het graag horen want op 1 juli 2018 opent café/taverne Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia in Piringen bij Tongeren.
De uitbaters Rudi Schepers en Patricia Morias schenken vanaf dan 100 verschillende biersoorten en lekkere wijnen. Als alles op punt staat dan zal dit vanaf september worden uitgebreid met kleine gerechten, pannenkoeken, ijs,….

Café/taverne Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia biedt plaats aan 100 mensen. Met 66 zitplaatsen binnen en nog eens 34 op het gedeeltelijk overdekt terras kan iedereen genieten van 100 verschillende soorten bieren. Gelegen aan de druk bezochte wandel- en fietsroute tussen de knooppunten 128 en 139 zal er in de toekomst ook een oplaadpunt komen voor de elektrische fietsen. Op het plan voor het volgende jaar staan ook een forse uitbreiding van het terras, een kinderspeeltuin en uniek voor de regio komt er een omheinde hondenspeelweide zodat ook de hondenbaasjes rustig kunnen genieten van hun glaasje bier terwijl de honden zich vermaken in de weide. Ook op het plan staan allerlei aktiviteiten zoals kaartavonden, kienen, darts, live-muziek enz. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden. Ook clubs en verenigingen zijn welkom.
Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia is dé uitgelezen plek om even te verpozen en te genieten van allerlei lekkers en de rust en de natuur rondom. Rudi & Patricia zullen dagelijks geopend zijn van 10u ’s morgens tot 24u of totdat de laatste gasten het pand verlaten….
Op zaterdag 30 juni 2018 vanaf 20u is er een openingsreceptie voor alle Piringenaren en genodigden en schepen Guy Schiepers zal de opening voltrekken.

INFO: Café/taverne Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia
Piringenstraat 4, 3700 Tongeren – Piringen
012/227788
Rudi 0474/835257 – Patricia 0493/459852

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kinderstoel
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Snacks (beperkte kaart)
Specifieke kinderfaciliteiten
Speeltuin of speelruimte
Streekdranken
Streekgerechten
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verwarmd terras
Verwarmen babyvoeding