18-06-2020

Wat te doen bij een hittegolf?

Wat te doen bij een hittegolf? Genieten van het mooie weer natuurlijk en af en toe wat afkoeling zoeken. Met deze 5 tips houd je het hoofd koel.

1. Zwemmen

Een verfrissende duik is de snelste manier om aan de hitte te ontsnappen. En het voordeel is dat een zwembad nooit echt veraf is. Maak je keuze uit de talrijke zwembaden of natuurvijvers in Limburg.

de plas kelchterhoef

2. Een ijsje eten

Heerlijk verkoelend en nog gewoon lekker ook. Zet je neer op het terras en geniet van een hele coupe of neem even een pauze tijdens je fietstocht en smul van een hoorntje uit de hand. Waar ga jij een ijsje eten?

Een ijssalon in Limburg

3. Sporten op het water

Sporten is misschien niet het eerste waar je aan denkt om te doen wanneer het warm is, maar als je er water aan toevoegt, wordt het ineens een stuk aangenamer. Wakeboarden, waterskiën, surfen,... plekken genoeg in Limburg om het water op te gaan.

Vrouw aan het wakeboarden in Limburg

4. Zomerbars

Heerlijk in een ligstoel chillen met een verfrissende cocktail in je hand en leuk muziekje op de achtergrond. Meer heb je niet nodig. We hebben 6 zomerbars geselecteerd die je deze zomer zeker eens geprobeerd moet hebben.

vijverkaffee diepenbeek

5. Relaxen op het water

Rustig dobberen in een kleine sloep of mee aan boord van een grote rondvaartboot. Op het water lijkt het altijd een paar graden minder te zijn.