16-06-2020

6x zwemplezier met de kids

De temperaturen lopen op en je hebt dringend nood aan wat verfrissing. Naar de zee? No way, je hoeft geen uren in de file te staan voor een frisse duik. Wij lijsten de 6 leukste zwemspots op waar je een heerlijke plons kan nemen.

Kinderen zwemmen bij Lago Pelt Dommelslag

1. LAGO Pelt Dommelslag

Het subtropisch zwembad van LAGO Pelt Dommelslag biedt waterpret voor groot en klein. Je kids kunnen zich helemaal uitleven in de wildwaterbaan of lekker zwemmen in het golfbad. Even nood aan rust? Verken het wellnesscomplex en ontspan helemaal in de sauna, stoombad en meer. Nadien blaas je even uit in het Rest-eau-café met een lekker drankje en hapje.

Sportoase be-MINE in Beringen

2. Sportoase

Van een zwemparadijs gesproken! Sportoase biedt voor ieder wat wils. De kleinste leven zich helemaal uit in de peuter- en kleuterzone met leuke fonteinen en animaties. De grotere kids kunnen dan weer hun energie kwijt in de glijbanen en het buitenbad. Schijnt de zon? Dan kan je heerlijk pootjebaden in het buitenbad.

Zwembad Aquadroom in Maaseik

3. Aquadroom

De allerkleinste onder ons zijn een hele dag zoet in de kleuterplonsbaden van Aquadroom. Met een watertemperatuur van 33 graden zijn ze ideaal voor kinderen. Heb je nood aan meer actie? Waag jezelf aan de “bandenglijbaan”, hier glij je met een band door een 125m lange baan mét lange bochten, versnellingen én lichteffecten. Plezier gegarandeerd!

Gezin op de glijbaan in Center Parcs De Vossemeren

4. Center Parcs De Vossemeren

De Vossemeren is een walhalla voor zwemliefhebbers. Suis doorheen de Monkey Splash aan 30 km per uur naar beneden of verken de tropische onderwaterwereld tussen échte vissen. Met een ruime keuze aan activiteiten weet je niet waar eerst beginnen. Wil je even ontspannen of helemaal klaar voor actie? Let’s go!

 

Aqua Mundo van Center Parcs Erperheide in Peer

5. Center Parcs Erperheide

Glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbad, … je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het terug in Erperheide! Leef je helemaal uit op de waterattracties of schiet op elkaar met waterkanonnen in het kinder-doe-bad. En ook de genieters kunnen hier terecht in één van de bubbelbaden of het Turks stoombad.

Zwemparadijs Hengelhoef in Houthalen-Helchteren

6. Zwemparadijs Hengelhoef

In Hengelhoef kan je naar hartenlust roetsjen in de Razende Rivier of met de hele familie van de Splash afglijden! Het subtropisch zwembad is een paradijs voor families. Vermaak je een hele dag met de verschillende activiteiten en bekom van je avontuur in het panorama-terras met een uitzicht op het zwembad!