Kikmolen

Campings
****
De unieke ligging van Camping Kikmolen - in het Nationaal Park Hoge Kempen én in RivierPark Maasvallei - zorgt voor een ruime diversiteit aan landschappen tijdens je fiets- en wandeltochten. De locatie combineert het bosrijke Nationaal Park met de meanderende Maas en de pittoreske Maasdorpjes. Met de Mechelse Heide in de achtertuin ervaar je met 'Fietsen door de Heide' in het National Park Hoge Kempen een unieke fietsbeleving. Op een fietstraject van vier kilometer fiets je dwars door Nationaal Park waarbij een houten fietsbrug van 300 meter je hogerop brengt naar een prachtig panoramisch zicht.

Maar er is meer. Zowel Maasmechelen Village als Maastricht liggen vlakbij, dus voor een shop- of cultuurdagje hoef je niet eens de auto in te stappen.
Deze waaier aan mogelijkheden maakt van camping Kikmolen de ideale basis voor een gevarieerde vakantie.

De campingfaciliteiten zijn van hoog niveau. Een kantine met animatie, sportvelden, een gerieflijke campingwinkel (mét elke dag vers brood), het restaurant, frietjes van bij de frituur... De ruime opzet van het recreatieoord en de vele sfeervolle veldjes en straatjes, zorgen ervoor dat je ondanks de grootte van de camping een fijne sfeer ervaart en dat de natuur nooit veraf is.

Naast de prachtige locatie en de luxe faciliteiten is het zwemmeer met zuiver natuurwater (van maar liefst 2,7 ha groot) een uniek gegeven. Plons erin via de 78 meter lange glijbaan of doe het voetje voor voetje, via de glooiende zandbodem die langzaam afloopt naar de diepe kant van 1,80m. Dankzij die ondiepe bodem is er ook voor de hele kleintjes veilige waterpret. Op de ligweide bij het zwemmeer is het ook bijzonder ontspannen toeven. Geen zwemweer? Dan zijn er nog verschillende speeltuinen om je uit te leven, zowel buiten als binnen.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Babybad
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Lozingspunt
Parkeergelegenheid
Restaurant
Rokersruimte
Serviesgoed
Snacks
Speeltuin buiten
Terras / balkon
TV op de kamer
Wasserette
Winkel aanwezig
Zwemvijver