Chez Marley

Vakantiewoning
Welkom bij Chez Marley,

Wij hebben onze bijwoning omgetoverd tot de Airbnb Chez Marley. Deze Airbnb is ideaal voor koppels die willen gaan wandelen of fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen met dichtbij verschillende toegangspoorten. Tevens kunnen onze gasten die willen shoppen zich uitleven in Maasmechelen Village of in Maastricht. Daarnaast is de Maas dichtbij voor een sportief dagje met bv. de kajak. Kortom er is voor iedereen wat te beleven.

Onze Airbnb is mooi verscholen in het groen en als gast heb je de volledige bijwoning ter beschikking. Zo is er een eigen keuken, badkamer, slaapkamer, binnen living/leeshoek en toilet aanwezig. Tevens kunnen onze gasten genieten van een overdekt terras/ buiten living met open haard waarbij je uitzicht hebt op onze vijver en tuin. Voor de fietsliefhebbers kunnen we melden dat de fietsen veilig gestald kunnen worden op het domein.

Daarnaast wonen wij als gastheer langs de airbnb en zijn we graag bereid om info te geven over de leukste wandelroutes, aan te raden restaurantjes en verdere weetjes over onze streek.

Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten