01-04-2024

Dé 3 Italiaanse restaurants om in 2024 uit te testen

Krijg authentiek Italië op je bord. Vele Italianen kwamen naar Limburg om in de mijnen te werken en ze namen hun cultuur en keuken mee. Wij tippen jou 3 toppers waar je gezellig wegzakt in de zuiderse sfeer en smaken.

Pino & Claudia in Genk

Met Pino en Claudia staan vader en dochter in de keuken van dit gezellige restaurant dat zich in de tuinwijk van mijnsite Waterschei bevindt. Koken is een echt familiegebeuren. Die passie en nostalgie voel je tot in de omgetoverde tuinkamer waar je smult van een viergangenmenu dat meebeweegt met de seizoenen.
Veertien Septemberlaan 36, 3600 Genk

Trattoria Sapori in Heusden-Zolder

Thuiskomen: dat is het gevoel dat je krijgt in Trattoria Sapori. De huiselijke sfeer is het perfecte decor voor een lekkere pasta of pizza op steenoven. De overheerlijke wijnen maken het diner helemaal af. Dankzij de takeaway kan je ook van Italië in je vakantiewoning proeven.
Stationsstraat 123, 3550 Heusden-Zolder

Trattoria Sapori Heusden-Zolder

Sapori della Nonna in Genk

Recepten van oma zijn altijd veel lekkerder. In Sapori della Nonna koken ze volgens de authentieke, Italiaanse keuken. Verschillende soorten pasta, pizza rosso en pizza bianca staan op de kaart. De tafel is gedekt, de geur van heerlijke gerechten vult de lucht. Kom, zet je neer en geniet van een sfeervolle avond!
Landwaartslaan 11, 3600 Genk