01-07-2023

6 x weekendje weg met kids

De zomer heeft lang op zich laten wachten, maar eindelijk kunnen kinderen weer zorgeloos buiten spelen! Van leuke dieren en speeltuinen tot gezellige terrasjes, bij deze zes adresjes genieten jong én oud van de zonnige dagen. En het allerbeste? Jullie hoeven niet naar huis, want hier blijf je gewoon lekker logeren! Play, eat, sleep, repeat.

Prachtig uitzicht van een vijverhuisje van Aerdenhof

Aerdenhof

Natuurgenot en gezinsplezier komen samen in Bocholt, waar Aerdenhof kinderen laat kennismaken met het boerenleven. Samen met de gepassioneerde boer Jaak gaan ze op ontdekking op het erf en leren ze zelf de handen uit de mouwen steken. Dieren verzorgen, toeren met de tractor of crossen op gocarts, wie zegt dat werken niet leuk kan zijn! In het knuffelstalletje kunnen kleine knuffelaars tal van schattige dieren vertroetelen. De uitgestrekte tuin is volledig omheind en in de zandbak wacht een hoop kleurrijk speelgoed op fantasierijke kinderhanden. Ook voor ouders is Aerdenhof een plaats om zorgeloos te genieten in een landelijke sfeer. Zo zijn er fietsen beschikbaar voor klein en groot om de mooie omgeving te verkennen. Bovendien mogen gasten gratis genieten van een spelletje weidegolf bij Farm Fun. Het is duidelijk: met je deugnieten verblijven op Aerdenhof staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

Het spetterende zwembad van Wilhelm Tell Waterparadijs

Wilhelm Tell Waterparadijs

Gaan jullie graag avontuurlijk kamperen of is genieten voor jouw gezin de luxe van een comfortabele chalet? Bij Wilhelm Tell heb je het voor het kiezen! Een trekkersweide, camperplaatsen, chalets en heuse glamping tenten, elk rustig gelegen en omgeven door prachtige natuur. Het uitgebreide aanbod aan animatie en recreatie maakt jullie verblijf tot een ultieme familievakantie. Heb je waterratten bij? De allerkleinsten leven zich helemaal uit in de waterspeeltuin, terwijl grote broer of zus hun zwemmershart ophalen in de buitenbaden met glijbaan, golfslagbad, waterkanon, een stromende rivier en spuitende fonteinen. Vanop de ruime terrassen heb je zicht op het zwemparadijs. Liever op het droge? Klim en klauter op de grote speeltuin met zandbak en geniet samen van de zalige zomerse rust op de uitgestrekte zonneweide. Voor een vakantie in het paradijs moet je niet ver van huis!

Breugelhoeve heeft een fantastische knuffelboerderij.

Breugelhoeve

Met een fantastische knuffelboerderij en een avontuurlijke speeltuin is Breugelhoeve een ideale bestemming voor een paar dagen weg met de familie. Kies voor een kamer van 4 tot 6 personen met  aparte badkamer of logeer allemaal samen in de gezellige slaapzaal! Helemaal uitgerust? Gelegen tussen knooppunten 6 en 207 van het fietsroutenetwerk is Breugelhoeve een uitgelezen vertrekpunt voor mooie fietstochten. Ook Hoeveweelde start hier, deze fietsroute geeft een unieke inkijk in de boeiende Peerse landbouw. Liever de benen strekken met een wandeling? Vertrek te voet voor de zoektocht naar Kolonel Knots en het Boerenpad, of maak een prachtige wandeling in de nabijgelegen Abeekvallei. Of je nu vraagt naar actie of het liever wat rustiger aan doet: Breugelhoeve is het antwoord. De hangbuikzwijntjes, dwerggeiten, schapen, cavia’s, konijnen, kippen en kleine pony wachten op je!

De kleurrijke speeltuin van Hoeve De Brieser

Hoeve De Brieser

Wat is er leuker dan je kinderen die zich naar hartlust amuseren? Erop toekijken vanop een zonovergoten terras met een glaasje wijn, een streekbiertje of ander fris drankje! Bij Hoeve De Brieser vervelen je kids zich geen seconde, dit vakantieverblijf is volmaakt voor een paar dagen weg dichtbij huis. Kindvriendelijkheid staat voorop. Waterratten nemen een verfrissende duik in het zwembad, speelvogels roetsjen van de glijbaan en breken hoogterecords op de schommel, allemaal onder het goedkeurend oog van hun ouders. Om zoveel plezier te maken, is een goede nachtrust belangrijk! In de ruime familiekamers komen jullie samen gezellig tot rust. Kies je voor een stapelbed, of kamer met open mezzanine? Hoeve De Brieser heeft voor elke kinderwens een speels idee!

De vrolijke tuin van In 't groene woud

In 't groene woud

Omgeven door het natuurrijke hart van Peer is In ’t groene woud de plek voor een revitaliserende gezinsvakantie, met kleine of grote kinderen. Je kan hier in alle comfort verblijven met 9 personen. De gastvrouw en -heer weten dat een geslaagde vakantie met kleine koters staat of valt met de voorbereiding. Daarom wordt in zo goed als alles voorzien: van babybedjes tot babybadjes, stoelen, een verzorgingskussen, van peuterpotje en toilettrainer tot servies en bestek op maat van kinderhandjes. Zo kan je al eens iets vergeten thuis. Bovendien is de prachtige tuin volledig omheind en kun je je kids gerust loslaten op de schommel en de trampoline. Liever eventjes uit de regen of de zon? Binnen vind je een speelhoek waar de kleinsten hun fantasie de vrije loop laten gaan met kleurrijke blokken en in het speelgoedkeukentje. Wie heeft er zin in luchtspaghetti? Voor de rustige momenten zijn er ook puzzels, spelletjes en leesboeken. Kortom: In ’t groene woud heeft alles in huis voor een zalig verblijf!

De ruime living van Tram 17

Tram 17

Bij Tram 17 ben je aangekomen in een kindvriendelijke vakantiewoning die je meteen dat “ik voel me thuis”-gevoel op vakantie geeft. Dankzij de volledig uitgeruste keuken, het knisperend beddengoed en de open living met boeken, tijdschriften en kaarsen kunnen jullie in alle comfort genieten van samenzijn. Je vindt er lekkers in zout en zoet, puzzels, knutselmateriaal en allerlei spelletjes voor binnen en buiten. Kinderen kunnen vrij spelen in de volledig omheinde tuin. Met een master bedroom, twee kinderkamers en een babybedje biedt het huis de nodige ruimte voor 6 tot 8 personen. Bovendien is de hele woning rolstoeltoegankelijk, dankzij de ruime kamers, onderrijdbade wastafels en kasten, één meter brede deuren en de afwezigheid van drempels. Zin om eropuit te trekken? Op amper 900 meter ligt de enorme speeltuin Tarzan & Jane! Je fietsen of elektrische rolstoel kan je daarna veilig stallen en opladen in de afgesloten garage. Hier heb je niets aan je hoofd behalve genieten, genieten, genieten.