Recreatieoord Wilhelm Tell Speeltuin

Nieuw; airtrampoline! Kom de nieuwe speeltuin ontdekken. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 14 jaar. Maar ook mama's, papa's, oma's en opa's kunnen uren genieten van hun spelende kids terwijl ze zelf toekijken vanaf het terras, of bij minder weer vanuit de verwarmde wintertuin. Uiteraard zorgen wij als Bourgondiërs ervoor dat je geen drank of heerlijke snacks moet missen. Jullie zijn van harte welkom!

Het familiale Recreatieoord Wilhelm Tell ligt in een uitgestrekt natuurgebied (1000 ha) en biedt mogelijkheden voor wandelingen in een gevarieerd gebied met heide, sparrenbossen, loofhout of moerasgebieden.

Door z’n rustige ligging, in een echte anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie is Wilhelm Tell zeer geschikt voor familie- en groepsrecreatie, kampen en dagtoerisme.

Individuele tarieven

  • Vanaf begin september tot eind juni gratis toegang.
    Andere periodes kind - 12 jaar € 6,50, volwassene € 10, maar dit is inclusief toegang tot het Waterparadijs. Bij maximale dagtemperatuur van minder dan 23°C is het toegangsgeld € 3 voor kinderen mits begeleiding van ouders (gratis) zonder Waterparadijs.

Groepstarieven

  • Erkende jeugdgroepen € 4,50.
    Schooluitstappen tarieven en formules op aanvraag.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 100 – 150 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet