Wonderbaarlijke Welwezenwereld

Het welbevinden in Wellen is sinds januari 2016 wonderbaarlijk gestegen. Soms hoort men hier en daar een geluid dat lijkt op een schaterlach, en soms worden er kleine voetjes gevonden op de openbare weg. In diezelfde tijd hebben vreemde kleine, fruitige wezens hun intrek genomen in de Bottelarij in Ulbeek.

De Welwezens hebben sinds kort hun intrek genomen in de Bottelarij. Alhoewel ze onzichtbaar zijn voor mensen die niet in hen geloven, tonen ze zich aan weldenkende bezoekers van de Bottelarij. Ze helpen ons stiekem om onze dagdagelijkse taken te verlichten en het werk optimaal af te leveren.

Via een verhaal word je ingeleid in de belevingsroute, je zit meteen in het wereldje van de Welwezens, zodra je de luikjes opent. De kinderen leren spelenderwijs heel wat nieuwe weetjes over fruit en het platteland. De Welwezens zijn ontstaan uit een creatie van Herwig Pans en Wim Sneyers in samenwerking met de gemeente Wellen, provincie Limburg en de Bottelarij.

Na de leuke zoektocht, is er de mogelijkheid om gezellig neer te ploffen in het restaurant van de Bottelarij voor wonderbaarlijke Welwezen hapjes! Ook kan je een leuke Welwezenmok aankopen als souvenir.

Voor kinderverjaardagen op woensdag en zaterdag contacteer je ons best voor een offerte op maat.

Individuele tarieven

  • De Welwezenzoektocht is volledig gratis

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Verschoningshoekje of kindertoilet