Wijnbelevingswandeling uit Alden Biesen

Elke eerste zondag van de maand stellen de wijnmakers van Bilzen en Hoeselt hun wijngaarden uitzonderlijk open voor het publiek van Terroir-Wijnsafari.
Onder begeleiding van ervaren gidsen bezoeken we tijdens een wandeling van 8km de 3 wijndomeinen/-gaarden van Bilzen en Hoeselt.
De gidsen vertellen onderweg over de streek en bezienswaardigheden die ons pad kruisen. De wijnmakers staan ons op te wachten met hun beste lokale wijnen.
Naast de wijnen, voorzien we ook enkele versnaperingen voor de innerlijke mens én nog wat ander sap, recht uit de boomgaarden van Alden Biesen.

Elke eerste zondag van de maand, vanuit Landcommanderij Alden Biesen. Volwassenen, ouderen, kinderen, honden, buggy's, wandelclubs, ... allemaal welkom!

De wandeling is inclusief:
- Een begeleider
- Glazen en toebehoren
- Degustaties in de wijngaarden
- Streekgebonden versnaperingen
- Lokaal vruchtensap

Vertrek, aankomst & parking:
We vertrekken om 14u aan de wijngaard van Wijndomein Montepertini en plannen de aankomst rond 18u op de parking aan de wijngaard van Montepertini.
Parkeren kan op de parking bovenaan Alden Biesen. Navigeren op "Keiberg, Bilzen".

Stevige wandelschoenen aangeraden. De route is niet buggy- of rolstoelvriendelijk.

Afsluiten met een hapje en een drankje kan in het Wijndomein van Montepertini (Blookstraat 25, Bilzen) of in het uitgebreide horeca-aanbod van Stad Bilzen.

We organiseren ook arrangementen op maat voor groepen vanaf 15 personen.

De wandeling gaat pas door vanaf een totaal aantal inschrijvingen van 15 personen. Indien de wandeling geannuleerd wordt, kan je verplaatsen naar een andere dag of krijg je een terugbetaling.

Individuele tarieven

  • € 49,99

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m