BBC Hasselt

Bij ons draait alles om de perfecte balans tussen smaak, versheid en een gastvrije sfeer. Onze menu's zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Of je nu kiest voor onze weelderige eggs Benedict, Homemade Fluffy America Pancakes , of een knapperige sandwich bereid met liefde en vakmanschap, we streven ernaar om elke hap een smaakexplosie te maken.

Maar bij BBCHasselt draait het niet alleen om het eten. Onze gezellige ambiance en attente service tillen jouw brunchervaring naar een hoger niveau. Of je nu met vrienden bij wilt kletsen, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon wilt genieten van een rustige zondagochtend, BBCHasselt biedt de perfecte setting.

We zijn trots op de erkenning die we hebben gekregen in "Lekker Brunchen" en zien het als een bevestiging van ons streven naar gastronomische perfectie. Kom langs en ontdek zelf waarom onze brunches een verhaal op zichzelf zijn.

Bij BBCHasselt gaat brunchen verder dan een maaltijd; het is een ervaring die je koestert en deelt. We heten je van harte welkom om de wereld van heerlijk brunchen met ons te verkennen.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Groepen zijn welkom mits reservatie
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Terras
Vegetarisch aanbod
Verwarmd terras