Tussen het hippe Quartier Bleu en de Herkenrodeabdij vloeide in 1999 voor het eerst biologisch bier uit de brouwketels van Gert Jordens. Gert en zijn vrouw Christel zijn gedreven door echt vakmanschap en hebben een ongebreidelde passie voor bio en pure smaken. Proefend van een glas bier geniet je van voorbijvarende boten en watervertier. Deze locatie is de ideale plek om met een groep vrienden of collega's te genieten. In de zomermaanden kan je genieten van hun héérlijke biertjes in het pop-up fietscafé Bar Kaai (open op zonnige dagen).
Op afspraak loodst Gert je als ervaren zytholoog graag door de unieke wereld van't bier, onder andere via leerzame workshops en niet te versmaden proeverijen. In de workshop "brouwer voor 1 dag" leer je de geheimen van't brouwen kennen en ontwikkel je eigen gerstenat.
Tijdens de rondleidingen en proeverijen ligt de klemtoon op kijken, ruiken en proeven.
Je kan ook individueel inschrijven, wij bekijken de mogelijkheid om je toe te voegen aan een groep. gert@jessenhofke.be
* Wij organiseren regelmatig samen met onze partners betekenisvolle activiteiten volg ons op https://www.facebook.com/brouwerijjessenhofke.

Individuele tarieven

  • Rondleiding met degustatie.
    Is het nu bitter, zuur, zoet of zout. Proeven doe je met al je zintuigen. Wij begeleiden jullie graag doorheen deze smaakevolutie door te kijken, te ruiken en te proeven.
    Als individu kan je aansluiten bij een groep op aanvraag. vanaf € 15
    Brouwer voor 1 dag. Ga aan de slag en brouw je eigen bier (€ 200 per Persoon) min 6 deelnemers

    Na een proeverij ga je naar huis boordevol herinneringen, bierkennis en ons uniek proefglas.

Groepstarieven

  • idem

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen