Korhaan is één van de oudste actieve distilleerderijen van België. Al sinds 1833 wordt passie, verfijnd vakmanschap en een eigenzinnige twist hier vertaald in een uniek assortiment van alcoholische dranken.

VINTAGE WINKELTJE

Ben je een ginlover of fan van een likeurtje, advocaat of jenever? Dan is het vintage winkeltje de plek waar je moet zijn. Proef er verschillende smaken en shop jouw favoriet! Shop je liever online? Dan kan je steeds terecht in de webshop.

RONDLEIDING

De Korhaan bestaat sinds 1833. Dit maakt dat er achter de authentieke muren (met kogelgaten van WOII !) heel wat te ontdekken valt. Benieuwd naar wat er zich achter de schermen van de distilleerderij afspeelt? Kom meer te weten tijdens een rondleiding! Een gids neemt je mee op sleeptouw door de distilleerderij en je bezoek wordt afgesloten met een degustatie van 5 proevertjes.

Tip: je kan tijdens je boeking een tapasplank (vlees / vegetarisch) bestellen, heerlijk voor bij de proevertjes!

EEN BOSLAND GASTHEER OM IN DE GATEN TE HOUDEN

De Korhaan is een Bosland Gastheer en vertelt je graag wat er zoal te doen is in de regio, welke streekproducten voorhanden zijn en waarom Bosland uniek is. De stokerij ontwikkelde zelfs een Bosland Gin, met een vleugje grove den.

Daarnaast pakt de Korhaan in 2022 uit met de start van de ontwikkeling van een heus bezoekerscentrum. Met op de eerste verdieping een virtueel en interactief belevingsmuseum dat de geschiedenis van de Korhaan en de productieprocessen op een geanimeerde wijze zal uitbeelden. En daarboven, op de tweede verdieping, een multifunctionele eventlocatie in het origineel kader van de oude stokerij. Ideaal voor netwerk- en teambuildingsactiviteiten, workshops en feesten!