Huisbrouwerij De Geiteling

We zijn een kleinschalige huisbrouwerijtje gevestigd in het mooie Wijchmaal-Peer (Bosland), vlakbij het Hoppinpunt aan Wijchmaal-statie en bereikbaar via het fietspad (oude spoorwegbedding). Sinds 2018 houden we ons bezig met het brouwen van allerlei bieren. We brouwen meestal op zaterdag en via het grote raam in onze brouwerij kan je de brouw-activiteiten volgen. En met wat geluk heeft de brouwer even tijd om al jullie vragen over bier te beantwoorden. We hebben ook een klein winkeltje waar jullie de ambachtelijk gebrouwen bieren kunnen aanschaffen. We kunnen ook gepersonaliseerde geschenkjes maken. U vraagt het en wij maken het.
Op afspraak kunnen er ook kleine rondleidingen, biertastings en foodpairings georganiseerd worden. De biertastings en foodpairings worden professioneel begeleid door de brouwer, die ook zytholoog is.
We werken samen met een sociale instelling in de buurt voor het aanbrengen van labels op onze flessen. Op die manier tracten we een zinvolle tijdsbesteding aan te bieden.
Op regelmatige tijdstippen bakken we ook brood met het draf (afvalproduct). De geur van versgebakken brood kan je zelfs tot in de brouwerij ruiken.
De winkel is iedere dinsdag geopend en op zaterdag en zondag.

Individuele tarieven

  • Toegang is gratis

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m