Proeverij in de mergelgrotten I Cleuren Cuvees

Cleuren Cuvees is een jong familiebedrijf dat unieke high-end producten maakt op basis van appels uit Haspengouw.

Kennismaken met ons groeiende gamma aan schuimwijnen en digestieven kan in één van de mooiste ruimtes die de Mergelgrotten van Kanne rijk zijn. We organiseren onze proeverijen in het proeflokaal waar flessen POMM. sur latte liggen te rijpen. De prachtige muurschilderijen, sfeervolle belichting en kaarsen maken deze ruimte extra gezellig.

Onze proeverijen zijn een ware smaakreis waarbij je kan proeven van onze diverse POMM. en PITT. varianten, een gamma dat inmiddels uitgegroeid is tot 7 producten. Uiteraard kom je tijdens deze smaakreis ook meer te weten over de passie die schuilt in de werking van Cleuren Cuvees, ons authentieke productieproces en onze unieke marketing strategie. De proeverij verloopt onder de deskundige begeleiding van broer Sander of zus Jana Cleuren. Als founding team van Cleuren Cuvees kunnen zij elke vraag van een gedetailleerd antwoord voorzien.

Bovendien krijg je tijdens de proeverij ook de kans om meer bij te leren over de historie van de mergelgrotten. Dankzij onze samenwerking met  VISIT KANNE is het mogelijk om te genieten van een rondleiding in de mergelgrotten onder begeleiding van een professionele gids.

Naast de rondleiding, zijn er ook variaties mogelijk qua aantal producten dat je wenst te proeven. In de meest uitgebreide formule kun je bijvoorbeeld al genieten van producten die nog niet op de markt verkrijgbaar zijn. Ook bieden we mogelijkheid tot food pairing, waarbij we elk van onze dranken combineren met nauwkeurig uitgekozen kazen.

Afhankelijk van de combinatie die jouw groep kiest [4 producten of 6 producten, al dan niet uitgebreid met een rondleiding en/of aangepaste kaasschotel], kan de duur van een rondleiding schommelen tussen 1,5 uur en 3 uur, terwijl de prijs varieert tussen de € 15 en € 35 per persoon. Boeken kan via https://cleurenciders.be/proeverijen/

Individuele tarieven

  • prijs varieert tussen de € 15 en € 35 per persoon

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod