Noem ons koppig. Maar we zijn nog steeds een hechte familie met sterke familiewaarden. We brouwen nog steeds zelf onze bieren. We gebruiken nog altijd de originele koperen ketels. En we kunnen onze kwaliteit voor minstens nog eens 160 jaar garanderen.

Al sinds de jaren 1800 brouwt de familie Cornelissen bier en sinds 1859 doet ze dat in Opitter. Met Jef Cornelissen staat er ondertussen de zesde generatie aan het roer. Hij combineert er ambacht en traditie met een toets van de nieuwste technieken, wat resulteert in een heel mooi aanbod hoge kwaliteitsbieren.
En dat wordt wereldwijd gesmaakt. Het mooiste bewijs zijn de vele awards en (gouden) medailles die de exclusieve speciaalbieren van onze Limburgse familiebrouwerij op diverse internationale bierconcours wegkapen.

Ook vandaag zweert onze brouwerij nog steeds bij authenticiteit. En dat start met ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Wist je bijvoorbeeld dat bierkenners onze bieren onder andere herkennen aan de gist? We kopen die namelijk niet gewoon aan bij een gistleverancier, maar kweken de gist zelf. Regelmatig wordt de gist opgestart vanuit de originele oerstam. Zo kunnen we de hoge en constante kwaliteit van onze bieren garanderen.

Verder gebruiken we water uit onze eigen bodem. Wij halen ons water op een diepte van 160 meter en beschikken daardoor over constant water van hoge kwaliteit. In combinatie met de passie en ervaring van onze meesterbrouwers, leidt dat tot speciaalbieren met unieke smaaksensaties.

Individuele tarieven

  • € 10 voor een rondleiding met degustatie

Groepstarieven

  • € 10 voor een rondleiding met degustatie

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m