01-04-2021

Logies met een uniek verhaal: Lavendine Pure

Uitbaters van B&B Lavendine Pure in Genk

Daniël en Tine houden van de natuur, dat merk je meteen wanneer je B&B Lavendine Pure binnenstapt. Hun 'relax' B&B ligt verrassend mooi in het groene hart van Genk pal aan natuurgebied De Maten. Het genot van deze heerlijke plek wilden ze graag delen met anderen en dus bouwden ze eigenhandig hun B&B. Ook door de warme landelijke inrichting voel je je meteen thuis.

Slaapkamer in B&B Lavendine Pure in Genk

Alles in balans

Het interieur is landelijk en gezellig. Stijlvorm en warm. Ruim en open. "Voor mij is harmonie, rust en een warme sfeer de basis van onze B&B. 'Alles klopt hier', is een compliment dat ik vaak van onze gasten krijg." Het zit hem vaak in de details. Zo kreeg elke kamer een gezellige zithoek om samen even na te genieten van de dag. Verder werd er gezocht naar duurzame kwaliteitsproducten. Je slaapt in luxe boxprings van Limburgse makelij en je neemt een ecologische regendouche met de badproducten van Rituals®.

Goedemorgen zonder zorgen!

’s Ochtends schuif je aan voor een rijkelijk bio-ontbijt. “We verrassen onze gasten graag met een uitgebreid assortiment aan bio-brood, bio-eitjes, verse appelsap van de fruitboer, fruitsalades en verschillende streekproducten. Gezond en super lekker!" Samen genieten de gasten dan van al dat lekkers en bij mooi weer wordt het ontbijt gewoon op het terras geserveerd. Da's pas genieten!

Onze inrichting is puur met veel aandacht voor detail. Zo ruik je overal het heerlijke aroma van onze essentiële oliën.

Koppel aan de zwemvijver van B&B Lavendine Pure in Genk

Rust en relaxatie

Bij Lavendine Pure is het helemaal oké om alles op je eigen ritme te doen. In de omliggende natuur kan je heerlijk verdwalen, eindeloos fietsen of zelfs cruisen op een vespa. Doe je het liever wat rustiger aan? De ecologische zwemvijver met gezellige zithoekjes helpt je daar een handje bij. Of wat dacht je van ontspannen in de privé wellness met faciliteiten als: infra-roodzetels met kleurentherapie, een jacuzzi, Finse sauna en heuse zoutgrot. Indien je dat wenst, verwent Tine je graag met een heerlijke ontspannings- of een luxe aromatherapiemassage. "Die is echt hemels!"

B&B Lavendine Pure in Genk

Picknickgeluk

De streek rondom Lavendine Pure is prachtig gevarieerd. Met natuurgebied De Maten, ‘Fietsen door het Water' in Bokrijk en het Nationaal Park Hoge Kempen allemaal op een steenworp kan je het als natuurliefhebber niet beter treffen. Tine en Daniël geven je naast een rijkelijke bio-picknick voor onderweg ook nog de perfecte picknickplaatsen en leuke hotspots mee. Je (elektrische) fiets of MTB huur je gewoon hier. Breng je je eigen fiets mee? Dan kan je deze veilig stallen of opladen. Lavendine Pure... da's puur genieten!

Ben jij helemaal geïnspireerd en zou je het unieke verhaal achter dit hotel graag zelf willen beleven? Boek dan snel je verblijf.