01-06-2021

Logies met een uniek verhaal: Terhills Resort by Center Parcs

Logies met een uniek verhaal: Terhills Resort by Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs, dat is niet zomaar een vakantiepark. In dit premium resort aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen ontbreekt het je niet aan rust, natuur en luxe. In een stijlvolle cottage vlak aan het water vergeet je voor een moment dat je toch nog echt in België bent.

Infinity pool van Terhills Resort by Center Parcs

Van hard labeur naar zalig ontspannen

Op de plek waar vroeger mijnwerkers hard aan het werk waren in de steenkool- en grindwinning, ligt nu dit luxe vakantiepark midden in het groen. Ultiem genieten is het enige wat op je to do-lijstje staat. Vanuit het resort trek je zo de unieke natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen in voor een stevige boswandeling of fietstocht. Of ga voor een luie dag aan het water: zonnebaden op het strand, met een bootje rustig over het meer dobberen of wellnessen bij Elaisa Wellness. Dit is het goede leven!

Een vakantie eerste klasse

Hier bestaat geen twijfel over: Terhills Resort by Center Parcs is een ongelofelijk mooi vakantiepark op misschien wel de mooiste plek van België. Dat in dat park absoluut niet beknot is op kwaliteit, zie je overal terug. Geen gewone vakantiehuisjes, maar vrijstaande luxecottages met een stijlvolle inrichting en klinkende namen als VIP en Exclusive. Op een zonnige zomerdag is het heerlijk barbecueën op je privéterras. Een deel van de cottages hebben een eigen steiger. Om zoals in de film ’s ochtends in alle stilte met je gehuurde bootje de ochtendstond tegemoet varen. Wel zorgen dat je terug bent voor het ontbijt! In de Exlcusive-huisjes geniet je van een eigen buitensauna en -douche.

Het panoramisch uitzicht over het meer krijg je er als toetje bij.

Koppel in Terhills Resort by Center Parcs

Dineren met zicht op meer

Om de honger te stillen kan je in het Terland Restaurant terecht, gelegen in de Country Club, centraal in het park. Je bent welkom voor een vers ontbijt, een lichte lunch of een culinair diner. Het panoramisch uitzicht over het meer krijg je er als toetje bij. Een lekkere cocktail op het strand of een aperitief voor het diner, daar zorgt de Beach House dan weer voor. De Country Club geeft ook toegang tot de Aqua Garden, een binnenzwembad met stroomversnelling, een kinderbad, een jacuzzi en -nu worden fervente Instagrammers helemaal gek- een heuse infinity pool.

Gezin kijkt naar zonsondergang in Terhills

Je hoeft het resort niet af… of juist wel

Je vervelen is hier onmogelijk. Op het terrein kan je workshops volgen waarin je leert om een raft te bouwen. Verkies je liever een kant-en-klaar vaartuig? Dan liggen de e-boats en kano’s op je te wachten. Kinderen amuseren zich in de indoorspeeltuin, de kinderboerderij en op de minigolfbaan. Buiten het Terhills Resort by Center Parcs strekt 12.000 hectare natuur van het enige Nationale Park van België zich uit om te verkennen.

Actieve waterratten bedwingen in Terhills Cablepark het aquapark met hindernisbaan of tonen hun skills in het waterskiën en wakeboarden. Op een boogscheut vind je Maasmechelen Village, met meer dan 100 designer outlet shops goed voor een dagje gezellig geld opdoen.

Ben jij helemaal geïnspireerd en zou je het unieke verhaal achter dit vakantiepark graag zelf willen beleven? Boek dan snel je verblijf.