01-06-2022

Logies met een uniek verhaal: Warredal

Welkom in Warredal, waar je kan wegdromen tussen de bomen. Heerlijk ontspannen in een feeëriek huisje, je grenzen verleggen in het Adventure Park, picknicken, wellness, ponyritten.. De prachtige natuur van Warredal vormt de ideale setting voor ieder verblijf!

Tree house 3 is de allermooiste boomhut van Warredal. Geniet van dit natuurhuisje met privé sauna.

Gewoon buiten, buitengewoon

Recreatiedomein Warredal ligt in het Maaseikse Neeroeteren, vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen en natuurgebied Bergerven. Het werd in 2001 opgericht door de familie Schelfhout. Wat begon als een hippisch centrum met topfaciliteiten voor paarden en ruiters, is dankzij de bosrijke omgeving en een neus voor opportuniteit uitgegroeid tot een fantastische totaalbeleving. Het domein van 24 hectare groot omvat een Adventure Park met hoogteparcours en minigolf, een Forest Camp met 29 Cosy Cabins en 5 Cosy Houses en een manege met talrijke boxen en trainingsfaciliteiten.

Even één worden met de natuur tijdens een avontuurlijke gezinsvakantie? Of helemaal herbronnen met z’n tweetjes? De Cosy Cabins en Houses in het Forest Camp zijn niet zomaar vakantiehuisjes, ze spreken tot de verbeelding. Hier geniet je optimaal van het natuurschoon van Warredal. Je vindt er een gezellig zit- en eetgedeelte met houtkachel, een verwarmde badkamer met wastafel, douche en toilet, een keurige slaaphoek, een compacte maar goed uitgeruste keuken en een overdekt terras met gasbarbecue. Plezier je kinderen (en jezelf) met een verblijf in een sprookjesachtige Hobbit House. Vervul je kinderdroom en overnacht in een prachtige boomhut. Of verras je geliefde en boek een huisje met hottub of sauna.

Onbereikbaar tot rust

“Warredal draait rond bewust en trager leven”, zegt Kristel Schelfhout. “Eigenlijk leren we onze gasten ontkoppelen en weer genieten van de rust en van elkaar.” Dit is luxe, op een elementaire manier. Er is geen televisie en geen wifi. Je gsm opladen of haardroger aansluiten kan op het enige aanwezige stopcontact. ’s Avonds steek je de olielampen aan voor verlichting en in de winter warm je op aan de kachel. Hier ben je verbonden met elkaar en met de natuur. Niet met het internet.

In Warredal ontwaak je in een oase van groen.

Het gevoel van helemaal geïntegreerd te zijn in de natuur is overdonderend. Daar doen we het voor.

Start je dag in Warredal met een ontbijtmand met versgebakken brood.

Ontwaken middenin een oase van groen, omringd door het geluid van vogels, het ruisen van de wind door de bladeren en.. totale rust. Kan het nog beter? Wel volgens het team van Warredal! Om je verblijf helemaal compleet te maken, voorzien ze een rist aan extra’s zoals een ontbijtmand met versgebakken brood, zoet en hartig beleg en in het seizoen zelfs huisgemaakte confituur. Foodies kunnen zich onder meer verwennen met een picknickmand, Deluxe Dessert box, pannenkoeken box of barbecue pakket. Op het domein vind je ook een winkeltje met streekproducten zoals wijn en honing. Heb je een kleine dierenvriend in je gezelschap? Bezoek zeker de kinderboerderij en reserveer een pony rit, borstelen en knuffelen inbegrepen!

Van Adventure tot Wellness

Laat de avonturier in je los op het Adventure Park Warredal! Durf jij op het Klimpark? Kies je uitdaging op één van de vijf parcours met verschillende hoogtes en uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Klim en klauter goed beveiligd door netten, over touwbruggen en balanceerelementen. Het uitzicht vanop de 200 meter lange zipline is adembenemend. Blijf je liever met je voeten aan de grond? Sla je slag op het 10.000 m² grote golfterrein! De Adventure Minigolf brengt je doorheen het bosrijke domein aan de hand van achttien holes.

 

Klim en klauter goed beveiligd door netten, over touwbruggen en balanceerelementen op het Klimpark in Adventure Park Warredal.

Vakantie is ook een beetje dolce far niente. Ervaar de ultieme ontspanning in de gloednieuwe Wellness Cabin. “De huisjes met hottubs en sauna zijn immens populair onder de boekingen. Onze gasten zijn duidelijk op zoek naar comfort en ontspanning”, vertelt Kristel. Daarom werd het aanbod uitgebreid met een wellness midden in het bos. Een privésauna, jacuzzi, verwarmde ontspanningsruimte, weldadige douche en compacte keuken: alles is aanwezig voor een optimale relaxervaring in de natuur.

In de Wellness Cabin van Warredal is alles aanwezig voor een optimale relaxervaring in de natuur.

Wauw-gevoel

Het publiek van Warredal is net als hun aanbod heel gevarieerd: van families over vriendengroepen en senioren tot collega’s op teambuilding. “In de zomer en de schoolvakanties komen er voornamelijk gezinnen met kinderen, in het laagseizoen hebben we veel meer koppels te gast”, zegt Kristel. De mensen komen hier echt voor de voeling met de natuur en het bos. De nabijheid van het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven is daarmee een grote troef voor fietsers en wandelaars. Maar ook de vele nevenactiviteiten zijn een absolute meerwaarde, zeker voor gezinnen. Mensen met kinderen kunnen gedurende hun hele verblijf op het domein vertoeven. “De reacties van de mensen die hier komen, doen ons altijd veel plezier”, zegt Kristel. “Ze zijn vaak zo onder de indruk bij de check-in dat er behalve een “wauw” niet veel meer wordt geuit. Het gevoel van helemaal geïntegreerd te zijn in de natuur is overdonderend. Daar doen we het voor.”

Het team van Warredal staat klaar om jouw verblijf helemaal naar je zin te maken.

Ook benieuwd naar zo’n schitterende hideaway in het midden van de Limburgse bossen? Boek snel een overnachting bij Warredal!