01-11-2022

Hip overnachten na een heerlijk diner op restaurant

Uitgebreid dineren met al dat lekkers dat op je bord tevoorschijn is getoverd. Je moet je broek er even van open zetten. Gelukkig maak je bij deze vier adresjes de combinatie tussen lekker eten en overnachten. Je hoeft dus niet lang te wachten om na een heerlijk diner neer te ploffen op je bed. ’s Ochtends staat de volgende uitgebreide en luxueuze verorbering al klaar. Dit alles in een hip en trendy kader. Deze logies maken met tongstrelend eten de perfecte mix!

The Century 

Klinkt een citytrip naar Hasselt als muziek in je oren? The Century heeft alles waar je je hart aan ophaalt. Dat lukt zonder twijfel aan een gezellig tafeltje bij de haard of met zicht op de open keuken. Hier smaakt een snelle hap of een uitgebreid, eventueel gastronomisch, menu altijd. Of word je eerder wild van het winterwild? Ongegeneerd je broek even openzetten of een dutje na de overheerlijke maaltijd doe je in je trendy en comfortabele kamer.  

Het witte historische gebouw pronkt op de kleine ring in het centrum. Voor de gezellige winkelstraat hoef je niet ver te gaan. Ideaal voor al dat kerstshoppen! De kerstsfeer snuif je op in het aparte land dat Hasselt jaarlijks creëert: Winterland. De kerstman verwelkomt je in zijn huis, dus vergeet zeker niet om even binnen te springen. Een bezoekje aan Z33 doet je weer een neus krijgen voor kunst, die net zo hedendaags is als jouw verblijf. 

Hotelkamer van The Century in Hasselt

Mardaga 

In Mardaga geniet je om te beginnen van een culinair en gastronomisch diner. De klassieke Belgisch-Franse gerechten met moderne toets smelten op je tong. Zoals de producten hier elk seizoen pronken, straal jij hier ook als gast. Het culinair arrangement verwent je optimaal. Hier leggen ze je in de watten met een uitgebreid ontbijt. Klink met bubbels of een cocktail in de M-Bar aan de gezellige open haard. Puur genieten! 

Wandel recht het hotel uit en pal ertegenover ligt het station van As. De mogelijkheden waar naartoe zijn hier dus eindeloos, maar zoek ze vooral niet te ver. Een van de toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen ligt vlakbij voor uren wandel- en fietsplezier in de natuur. Na een vruchtbare dag kom je terug in alle rust en comfort in het charmante boetiekhotel.  

Hotelkamer van Mardaga in As

BareFood Giulia 

Achter de prachtige gevel van een herenhuis op de Hasseltse ring schuilt BareFood Giulia. In dit warme boetiekhotel met unieke stijl en gedurfde toets ontvangen ze je hartelijk in een ontspannen sfeer. Via de statige trap of de lift betreed je jouw opvallende kamer waar oud en nieuw, kunst en kitsch elkaar ontmoeten. Een goede nachtrust in een unieke omkadering! 

’s Ochtends ontwaak je met de geur van gebakken eitjes en verse fruitsap. Op zondag voegt zich daar het overheerlijke aroma van wentelteefjes en pannenkoeken nog eens bij. Zalig om zo de ochtend te beginnen! Helemaal opgeladen om trendy Hasselt in te trekken. Hier is een culinair hoogstaand restaurant vinden geen enkel probleem. Wil je nog een aperitief of slaapmutsje? Op vrijdag- en zaterdagavond doet BareFood Giulia de deuren open van de bar voor een hemelse cocktail of huisgemaakte ice tea met Italiaanse hapjes.  

Hotel BareFood Giulia in Hasselt

De Pits 

Ready. Set. GO! Richting het circuit van Zolder uiteraard. Op deze unieke locatie ligt De Pits met zicht op de pitlane, de bossen en de mijnterril van Heusden-Zolder. Laat niet enkel je adem benemen door het uitzicht, maar ook door de gerechten op je bord. Hier staan ze achter de kookpotten om jou van een kleine snack of een uitgebreid diner te laten proeven. Even bijtanken zoals het hoort! 

Geniet met het wellness arrangement des te meer van de luxe en sereniteit dat het hotel te bieden heeft. Blaas stoom af in de sauna of stoomcabine, kalmeer tussen de bubbels van de jacuzzi of trek enkele baantjes. In de warme kamers met elk een aparte inkleding met hint naar het circuit vallen je ogen moeiteloos dicht. Hier vind je rust na de race van de dagdagelijkse sleur.  

Hotel De Pits in Heusden-Zolder