01-10-2022

Overnacht in een hotel met restaurant én wellness

Laat je volledig verwennen op hotel tijdens een wellnessweekend. Een dagje relaxen in de spa van het hotel met rustgevende muziek op de achtergrond kalmeert je helemaal. Nadien wordt je tong in de watten gelegd met een heerlijk diner op hoogstaand niveau in een van de restaurants. Om daarna enkel en alleen nog maar je bed te hoeven opzoeken. Het lijkt wel een droom … En in deze hotels in Limburg is het werkelijkheid ook!

Martin’s Rentmeesterij

In het hart van de historische locatie van de Landcommanderij Alden Biesen vind je Martin’s Rentmeesterij. Dit 13de-eeuws luxehotel is de perfecte mix van cultuur, ontspanning en gastronomie. Laat je bekoren door de creatieve gerechten in het klasserestaurant Akko. Deze is sinds kort onder de nieuwe vleugels van chef Sébastien Oger waar hij zijn passie toont op je bord en via de open keuken.

’s Avonds blaas je even uit met een verrassende en verfijnde cocktail aan The Knight’s Bar, omringd door gouden kroonluchters. Of herbron in de wellnessoase Martin'Spa met zwembad, sauna en hamam. Een welverdiende massage verlost je van al je stress. Hier voel je de rust van de Bilzerse natuur zo naar binnen komen. Voldaan kruip je je King- of Queensize bed in voor een nacht tussen de authentieke en toch luxueuze en warme interieur.

Hotel Martin’s Rentmeesterij in Bilzen

Hotel Stiemerheide

Je wordt van kop tot teen verwend met de Limburgse gastvrijheid en persoonlijke aanpak in het Genkse Hotel Stiemerheide. Met een Engelse cottagestijl zit de sfeer onmiddellijk al goed. Vanuit het hotel kijk je uit over het golfterrein. Een panorama dat je aanmoedigt om een golfballetje in de 18 holes te slaan. De sereniteit vervolgt als je baadt in het grootste binnenzwembad van Belgische hotels of de stoom van de sauna.

Daarnaast lokt de omgeving je naar buiten om te genieten van de ongerepte natuur waarvan Kattevennen, een van de toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen, vlakbij gelegen is. Op het einde van de dag kies je maar liefst tussen twee gastronomische restaurants in het hotel: Moonstone of De Kristalijn. Beide behaalden hoge cijfers bij Gault&Millau, dus de Belgische en Franse creaties smelten zo op je tong.

Hotel Stiemerheide in Genk