29-06-2023

Testimonial: Ziekenhuis Oost-Limburg bij Landcommanderij Alden Biesen

Als hoofd van de dienst Opleiding en Ontwikkeling aan het Ziekenhuis Oost-Limburg weet Sylvain Haekens hoe belangrijk de juiste locatie is voor allerhande vormingssessies. Met meer dan dertig zalen in een unieke kasteelomkadering staat Alden Biesen onmiskenbaar boven aan de lijst.

"Vanuit het ZOL organiseren we verschillende keren per jaar opleidingen in de Landcommanderij Alden Biesen. Naast praktische voordelen zoals de ruime parking en de technische voorzieningen, is het letterlijk een verademing om tijd door te brengen op het kasteeldomein omgeven door die mooie natuur."

Waterburcht van Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen

"Onze medewerkers gaan er graag naartoe. Als je een muffe vergaderzaal in een nietszeggend stadsgebouw vergelijkt met een luchtige zaal in het kasteel van Alden Biesen, omhuld door licht en ruimte, dan zijn mensen vanzelfsprekend enthousiast. Als het dagprogramma het toelaat, maken we graag een wandeling in de buurt."

"De vergaderzalen zijn aangenaam ingericht. Er is koffie, thee en frisdrank aanwezig, volledig uitgerust met de nodige technische apparatuur en de technische dienst is steeds bereikbaar indien nodig. Alles is pico bello in orde."

Als je een muffe vergaderzaal vergelijkt met een luchtige zaal in het kasteel van Alden Biesen, dan zijn mensen vanzelfsprekend enthousiast.

"De ene keer organiseren we opleidingen in groepjes van tien, twaalf mensen, de andere keer zijn het activiteiten vanuit de directie of infovergaderingen voor leidinggevenden tot tachtig mensen. Voor elke groepsomvang is er wel een aangepaste zaal. Ook de catering is correct, eenvoudig en lekker. Allemaal goede troeven, wat Alden Biesen een fantastische locatie maakt met een interessante prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn een tevreden klant."

Vlonderpad Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen

Gun jouw medewerkers ook een opleiding op een inspirerende plek in Limburg.

Je kan zelf al even grasduinen door het aanbod van partners. Wil je graag advies op maat - zeker handig wanneer het om een grotere groep gaat - laat het ons weten via het aanvraagformulier!