01-10-2023

Op deze locaties ontstaan de beste ideeën

Het succes voor een productieve vergadering is een inspirerende omgeving. Een locatie waar je alles bij de hand hebt, maar waar ook voldoende ruimte is voor ontspanning, een aangename pauze en rust. Deze 4 zeer diverse vergadercentra zijn precies wat jij nodig hebt!

Vinotel X in Tongeren

Vinotel X in Tongeren creëert de perfecte omgeving voor ongestoorde vergaderingen in een prachtig gerenoveerd herenhuis. Vergader in een ontspannen en huiselijke sfeer waarbij het niet voelt alsof je aan het werk bent. Bij mooi weer geniet je van een pauze op het ruime terras of doe je zelfs de volledige meeting in de frisse buitenlucht. Dan komen de beste ideeën vanzelf!

Voor een langere pauze ligt de binnenstad van Tongeren op wandelafstand te wachten. Ga voor een korte wandeling of een uitgebreide lunch, om namiddag terug met een volle batterij verder te werken. Uiteraard met vers gebak bij de afternoon tea.

Vergaderingen over meerdere dagen spreiden? In Vinotel X overnacht je in een van de charmante kamers.

Zaal in Vinotel X in Tongeren

be-MINE in Beringen

Op de be-MINE site in Beringen vergader je in het bijzondere kader van een voormalige steenkoolmijn. De 7 zalen in de historische gebouwen zorgen ervoor dat alle teamleden bruisen van inspiratie.

De zalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie: onder meer een 360° camera. Dit videoconferencing systeem wordt midden op de vergadertafel geplaatst waardoor extern aanwezigen het gevoel hebben rond dezelfde tafel te zitten.

De rustgevende omgeving nodigt uit tot een pauze in het groen. Of waarom juist niet een sportieve break? Op de site is een klimcentrum, zwembad, mountainbikeparcours en duikcentrum gelegen. Originele activiteiten zorgen voor originele ideeën.

Vergaderen op be-MINE in Beringen

Center Parcs De Vossemeren

De natuur van de Limburgse Kempen inspireert tot grootse inzichten. Center Parcs De Vossemeren is de gedroomde locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat over vergaderingen, brainstormsessies, teambuilding of productpresentaties.

In het recent gerenoveerde Business Center heb je de keuze uit acht vergaderzalen, allen met volop daglicht en uitzicht op het groen. Er is gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi-dekking door middel van KPN Hotspots. Bij mooi weer houd je je koffiepauze aan het meer. Ook voor de lunch en het diner zijn er meer dan genoeg restaurants om uit te kiezen.

Na de inspanning volgt ontspanning: trek de natuur in voor een deugddoende wandeling of fietstocht. Ook in het park zelf kan je herbronnen. De Nature & Spa, het Health & Beauty Center van Center Parcs, is de ideale omgeving voor rust en ontspanning.

Vergaderzaal CenterParcs De Vossemeren in Lommel

De Soeverein

De vergaderlocatie De Soeverein in ligt aan het vertrek van verschillende wandelroutes richting de Lommelse Sahara. Deze oase van rust draagt 100% bij aan de productiviteit van je vergadering. Pauzeren in de bossen of aan het helderblauwe meer geeft een zuurstofrijke boost.

Zes vergaderzalen van verschillende groottes voorzien van wifi en projectiewand zorgen ervoor dat je vergadering vlot kan verlopen. Ook voor seminaries, productvoorstellingen en persconferenties kan je in De Soeverein terecht.

De Soeverein in Lommel