01-11-2022

Ecologische meeting op deze groene vergaderlocaties

Als je duurzaamheid hoog in het vaandel draagt in je organisatie, dan is het gepast om ook ecologisch verantwoord te vergaderen. Ga naar deze milieubewuste vergaderzalen met het openbaar vervoer en zet een stap in de groene natuur. Alle beetjes helpen om het milieu zo min mogelijk te belasten, want zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een betere leefwereld. Hou daarom jouw vergadering in een van deze groene, duurzame en ecologische vergaderlocaties. 

De Zwaluwhoeve 

Ecologie zit in het hart en nieren van de uitbaters van De Zwaluwhoeve. De gekozen bouwmaterialen, de verwarming met hernieuwbare energie, het gebrek aan fossiele brandstoffen … Zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Alles in de vakantiewoning wijst erop dat de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk is. En als je denkt dat comfort en duurzaamheid niet hand in hand gaan? Dan bewijzen ze je hier het tegendeel! 

Net zoals de ecologie in het hart zit, ligt de vakantiewoning recht in het groene hart van Bosland. Daar stroomt de prachtige Dommel in de vallei en rennen reeën over het weiland. De grote ramen in de vergaderzaal geven een prachtig uitzicht op die omliggende natuur. Of ga naar buiten in Pelt als pauze met de ecologische e-choppers of te voet. Nadien regelt De Zwaluwhoeve een lekker aperitief en maaltijd voor jou en je team zodat jullie gezellig opwarmen.  

E-choppers bij vergaderlocatie De Zwaluwhoeve in Pelt

Kasteel Engelhof 

Helemaal vergaderen in het groen? Het grote kasteelpark in Engelse stijl vormt het decor van jouw meeting in Kasteel Engelhof. Of je nu een kleine bijeenkomst houdt of net een grote, de vier vergaderzalen beschikken over alles wat je nodig hebt om dit soepel te laten verlopen. Hou een break-out sessie of bedenk de creatiefste ideeën in kleine groep in een van de gezellige kasteeltorens. 

Zet de verwarming een graadje minder en verwarm je aan een tas koffie of thee. De verse soep stoomt je ’s middags al helemaal warm voor de verderzetting van de vergadering. Haal een frisse neus op in het kasteelpark of in de groene omgeving. De glooiende horizon en het bosrijk karakter van de streek zorgen voor de ideale wandelpauze. Zo heb je weer voldoende zuurstof om na te denken! 

Vergaderlocatie Kasteel Engelhof in Houthalen-Helchteren