De Zwaluwhoeve

Vakantiewoning
*****
De Zwaluwhoeve staat voor duurzaamheid in combinatie met comfort.
De vakantiewoning van de familie Vaesen is een schoolvoorbeeld van luxe in combinatie met ecologie. En dat pal in het groen van de Dommelvallei.
Daarmee is De Zwaluwhoeve ook meteen een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietsroutes langs elzenbroekbossen, hooilanden, visvijvers en rietvelden.

Grenzend aan een fiets-, wandel-, ruiter-, men- en mountainbikeroute vind je sinds kort vakantiewoning De Zwaluwhoeve. Omgeven door hectaren rustgevend groen. Noem het gerust een natuurparel.
De Zwaluwhoeve telt 8 luxekamers met telkens een ruime badkamer, flatscreen-tv, minikoelkast en kluis. Koppels, gezinnen en grote gezelschappen vinden hier alles wat ze nodig hebben.
Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping is er een gezellige zitruimte inclusief grote flatscreen met netflix en goed uitgeruste keuken. Op de zolderverdieping is er nog een polyvalente ruimte met alle nodige faciliteiten. Twee gezellige terrassen bieden privacy en geven uit op een ruim grasveld waar de allerkleinsten kunnen ravotten.
Parkeermogelijkheden zijn er meer dan voldoende! De Zwaluwhoeve is kortom de uitgelezen plek om te genieten, te onthaasten, fijne herinneringen aan te maken.

De luxe die je binnen overvalt, zit eveneens in de gekozen bouwmaterialen.
Zowel de muren als het dak zijn uitstekend geïsoleerd.
Fossiele brandstoffen? Die zijn er niet.
Zonnepanelen wekken de stroom op. Plafondverwarming in combinatie met twee warmtepompen zorgen voor behaaglijke temperaturen en warm water. Regenwater wordt gerecupereerd, en spoelwater gezuiverd. Neem daar nog het driedubbele glas, de ledverlichting en een domoticasysteem met aanwezigheidssensoren bij en je beseft waarom de ecologische voetafdruk minimaal is.
Zonder in te boeten aan comfort! Integendeel.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Kluis
Koetsenstalling
Lozingspunt
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Rolstoelvriendelijk
Serviesgoed
Snacks
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Wasserette
Winkel aanwezig
Zadelkamer