01-04-2023

Vergaderlocaties in de kijker: 6 x origineel vergaderen

Verandering van spijs doet eten, wordt wel eens gezegd. Organiseer daarom je zakelijke ontmoetingen op één van deze zes unieke locaties, zet jullie tanden in het brainstormen en proef de smaak van succes.

De moderne kitchenette van Café Coureur in Borgloon

1. Café Coureur

Til jouw bedrijfsevenement tot een volgend niveau met een workation bij Café Coureur in Borgloon. Naast vergaderen in een fantastische ruimte voor maximum 40 personen met alle voorzieningen en mogelijkheden tot catering, kan je hier met 24 in alle comfort overnachten. Want er even tussenuit doet wonderen voor de productiviteit! Combineer meetings en conferenties met stimulerende wandelingen en gezellig tafelen in een ongedwongen huiselijke sfeer, overgoten met de ambiance van de koers.

Vergaderzaal in Center Parcs De Vossemeren in Lommel

2. Meetings & Events Center Parcs De Vossemeren

In het hart van onze provincie, omgeven door twee schitterende meren en de natuur van de Limburgse Kempen, ligt de gedroomde vergaderlocatie. Het Business Center van Center Parcs De Vossemeren biedt alle mogelijkheden voor jouw zakelijke bijeenkomsten tot 500 personen met zeven vergaderzalen en de natuur als inspiratiebron. Tussen besprekingen door geniet je van een koffie buiten aan het meer, waar het uitzicht elk seizoen adembenemend is. Een ruime keuze aan restaurants voor lunch en diner maakt het aanbod compleet.

Kasteel Engelhof in Houthalen-Helchteren

3. Kasteel Engelhof

Omgeven door een baken van groen, in het kader van een kasteel uit 1903 met Engelse landschapstuin. Klinkt allesbehalve alledaags, toch? Bij Kasteel Engelhof komt de inspiratie vanzelf, in één van de zes vergaderzalen voor 6 tot 80 personen. De zalen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle nodige apparatuur en faciliteiten. In de toren is er nog een kleine vergaderruimte voor maximum 6 personen en de meest creatieve ideeën bedenk je in het brainstormlokaal met beschrijfbare wand.

Vergaderzaal in Thor Central in Genk

4. Thor Central

In Thor Central in Genk gaat die ideeënlamp extra branden! De unieke setting van industrieel erfgoed maakt deze locatie een ware energiebron voor jouw meeting, incentive, congres of event. Thor Central vormt het kloppend hart van Thor Park; een voormalige mijnsite die zich heeft ontwikkeld tot dé hotspot voor technologie, energie en innovatie. Dit bijzonder business- & facilitycentrum biedt alle faciliteiten en mogelijkheden die een hedendaagse venue betamen, en dat met een capaciteit voor bijna 2300 personen.

Zicht op Terhills Hotel in Maasmechelen

5. Terhills Hotel

Als je Terhills Hotel met één woord moet omschrijven, sla je met “veelzijdig” de nagel op de kop. Zakelijke meetings worden hier moeiteloos gecombineerd met ontspanning en plezier. Wat dacht je van een avontuurlijke teambuilding in het Terhills Cable Park, een natuurwandeling of yoga sessie in het Nationaal Park, een rit op de Vespa naar Thorn of Genk, of een ontspannende workshop bij Elaisa Wellness? Langs het hotel vind je Terhills Conference, een uniek vergadercomplex met zicht op de schachtbokken. Pure inspiratie voor 8 tot 150 personen tijdens meetings, conferenties, brainstorm sessies, en evenementen.

De Zwaluwhoeve in Pelt

6. De Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve in Pelt beschikt over twee ruime vergaderzalen voorzien van alle nodige faciliteiten. Wat deze locatie uniek maakt, zijn de magnifieke uitzichten. Vanuit de eerste ruimte kijk je uit over de Dommelvallei en het Heesakkerpark van Nationaal Park Bosland. De tweede zaal verruimt letterlijk je blik met een prachtig panorama over uitgestrekte weilanden. Dankzij haar ligging in het groen van de Dommelvallei is De Zwaluwhoeve ook een ideale plaats om een frisse neus (én kijk) te halen tussen het vergaderen door.