01-11-2023

Maak van je vergadering een culinaire beleving

Het nuttige aan het aangename koppelen. Waarom zou je het niet doen? Na een lekkere lunch er terug invliegen of een dag vol meetings afsluiten met een heerlijk diner, op deze vier idyllische vergaderlocaties bieden ze culinaire hoogstandjes aan.

1. De Zwaluwhoeve in Pelt

In het noorden van Limburg zorgt De Zwaluwhoeve voor een inspirerende, groene omgeving. Brainstormen met zicht op de Dommelvallei geeft je vergadering een extra bevorderlijk aspect. In de vergaderzaal met grote raampartij kunnen tot 25 personen plaatsnemen.

De Zwaluwhoeve biedt uitgebreide cateringmogelijkheden waarbij ontbijt, lunch en diner op jouw maat voorzien kan worden. Een kok bereidt de maaltijden ter plekke. Zelf ook de handen uit de mouwen steken? Tijdens een workshop kook je onder begeleiding van de kok een heerlijk maal. Een leuke afwisseling tijdens een dag vol meetings.

Kies voor een culinaire vergadering pal in het groen.

Vergaderzaal van Zwaluwhoeve in Pelt

2. Domein Clos St. Denis in Kortessem

Een nieuwe locatie in de portefeuille van Kachet! Domein Clos St. Denis biedt een oase van rust en inspiratie in de groene omgeving van Kortessem. Laat je meeting, seminarie of workshop doorgaan in een van de drie vergaderzalen in dit historische gebouw. Naargelang de opstelling kunnen 8 tot 50 personen plaatsnemen. Daarnaast leent het domein zich uitstekend voor grotere business events tot 200 personen.

Dankzij de samenwerking met meesterchef Mario Holtzem geniet je van diverse fine dining formules die aansluiten bij je eigen smaak en voorkeur. Van gezellige koffiepauzes, een vorstelijke lunch of een uitgebreid degustatiemenu, kies het vergaderarrangement dat het beste past en Kachet zorgt voor een vlot verloop.

Neem een kijkje en laat je verleiden door dit prachtige domein met authentieke ruimtes.

Culinair genieten in domein Clos St. Denis in Kortessem

3. Hoeve Roosbeek in Sint-Truiden

Midden tussen de fruitboomgaarden en velden van Haspengouw ligt de magnifieke vierkantshoeve van Hoeve Roosbeek. Op de inspirerende locatie Concept 72, gelegen net naast de hoeve, kan je je ten volle focussen op je presentatie of meeting.

Sluit een dag vol vergaderingen af met een heerlijk degustatiemenu van chef-kok Wouter Van Hoof. Je start met een aperitief in de lounge met haardvuur om daarna plaats te nemen aan een tafel met zicht op de open keuken. In de gastronomische gerechten, gebaseerd op de Franse keuken, staan eerlijke en pure streekproducten centraal. Om duimen en vingers bij af te likken!

Neem contact op voor een totaalconcept op maat van jouw bedrijf.

Culinair dineren in Hoeve Roosbeek in Sint-Truiden

4. Huize Nassau in Halen

Huize Nassau combineert een rustige ligging in het groen met een optimale bereikbaarheid. Deze idyllische locatie ligt namelijk maar 5 minuten van de snelweg af. Toch bevind je je meteen in de natuur van de Vallei van de Zwarte Beek. Wissel het werk dus zeker af met een ontspannende wandeling.

In de karaktervolle bar in Bohemian style geniet je van een klein hapje en drankje. Uitgebreider tafelen is mogelijk in de gemoedelijke bistro waar seizoensgebonden gerechten op de kaart staan. Koffiepauzes zijn leuker met een specialty coffee.

Bekijk wat de mogelijkheden voor jouw meeting zijn.

Gedekte tafel in Huize Nassau te Halen