01-10-2022

Een grote (vergader)zaal vind je in Limburg

Wil je vergaderen met een grote groep? Dan kan het al eens lastig zijn om de geschikte vergaderzaal te vinden. Iedereen bij elkaar gepropt of een ruimte waar het al snel te luid wordt, is allesbehalve ideaal. Deze vijf locaties zijn perfect afgestemd voor jouw vergadering, jaarlijkse voorstelling of evenement met meer dan vijftig personen.

HANGAR58

Plaats heb je zeker niet tekort in HANGAR58. Bij deze Genkse evenementenlocatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Binnen of buiten? Natuur of stad? Historisch of hypermodern? Het is er allemaal. Verscholen in het groen, maar toch gemakkelijk bereikbaar en met uitzicht op de 17de-eeuwse Oude Stad van Bokrijk. ’s Avonds is het extra sfeervol wanneer die sprookjesachtig verlicht is.

Buiten kom je samen op het marktplein, die je zelf kan versieren met decoratieve tenten. Het openluchtmuseum van Bokrijk ligt om de hoek. De ideale combinatie voor een teambuilding! Vanop het plein heb je toegang tot twee extra vergaderzalen waar je je in een kleinere groep kan afzonderen. De huiscateraars met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je niet met honger naar huis gaat. Geniet van je eigen stad voor één dag!

Grote zaal van HANGAR58 in Genk

De Soeverein

In Lommel zie je je bestemming al van ver bovenuit de rest van de stad steken. De Soeverein is als zalencomplex een blikvanger met haar eigentijdse architectuur. Voor een grootschalig evenement geef je de arena je eigen invulling waar je je creativiteit helemaal in verwerkt. Brainstorm over je event samen met je grote team of stel het voor in een van de vergaderzalen. Deze zalen deel je ook naar eigen wensen en noden op de juiste manier in.

Lokt het uitzicht tijdens de vergadering je naar buiten? Steek de straat over en trek de natuur in van de Lommelse Sahara. Of haal je auto van de ruime parking en trek het centrum van Lommel in voor je welverdiende pauze. Volledig de stress eraf sporten, doe je in het sportpark door te tennissen, zwemmen of lopen. Nadien zorg je in brasserie De Kantine terug voor de nodige vitaminen om je brein in volle actie te laten draaien.

Grote vergaderlocatie van De Soeverein in Lommel

Landcommanderij Alden Biesen

Je gezelschap in het indrukwekkende kasteeldomein van Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen ontmoeten? Laat je inspiratie aanwakkeren door het epische en historische kader dat geëvolueerd is van ridderorde tot erfgoedsite. Met meer dan dertig authentieke vergaderzalen vind je steeds de gepaste locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 18de-eeuwse zaal met twaalf meter hoge houten dakgebinte voor 250 personen? Plaats genoeg, zeggen wij!

Binnen is niet de enige plek waar de grootsheid van de landcommanderij met zijn rijkelijke architecturale elementen tot uiting komt. Buiten op de grote weilanden met hoogstamfruitboomgaarden organiseer je evenementen of een teambuilding waarbij je iedereen imponeert. Het grandioze verhaal van jouw meeting begint in Alden Biesen!

Grote vergaderzaal van Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen

Holiday Inn Hasselt

Aangekomen in het centrum van Hasselt, tref je elkaar in het gemakkelijk bereikbare en stijlvolle Holiday Inn. Een presentatie geven voor maar liefst 240 personen is hier comfortabel te doen. Even de gordijnen sluiten om het daglicht af te schermen en connecteren met het gratis internet en je bent er helemaal klaar voor. Nadien lunch of dineer je gezellig in brasserie De Boulevard, met of zonder seminariepakket.  

Wanneer je even een pauze wil nemen, weet je direct waar je naartoe moet: Quartier Bleu. Deze moderne haven ligt namelijk recht voor je. Ga je eerder voor een langere pauze in de vorm van een teambuilding? De sales- en meetingverantwoordelijke helpt je graag verder om de ideale activiteit te vinden in de buurt. Als je geen zin hebt om naar huis te rijden, boek je eenvoudig een overnachting in het hotel.

Grote vergaderzaal van Holiday Inn in Hasselt

Corbie Hotel

Wil je ideeën die glashelder zijn? Inspiratie zo kleurrijk als de regenboog? In het Corbie Hotel in Lommel is het interieur met de vele kleuren en het glaswerk alvast een voorbode. Een leuk feitje om alvast aan je team te vertellen is dat de bewuste keuze voor glas te wijten is aan de ligging. Het ontgonnen zand uit de Lommelse Sahara wordt verwerkt tot glas. De vormgeving van het hotel is helemaal doordacht.

Net zoals jouw inzichten in de modern ingerichte vergaderzaal. Een uiteenzetting of een vergadering voor een grote groep houd je in de vergaderzaal of in de ontbijtruimte met lobby. Een heerlijk ontbijt-, broodjesbuffet of diner maakt de samenkomst helemaal af. Achteraf blijf je eventueel slapen in een van de hotelkamers als je de volgende dag direct terug wil starten met een ontbijtvergadering.

Grote vergaderzaal van Corbie Hotel in Lommel