01-06-2023

4 locaties voor je nieuwjaarsreceptie

Het jaar is al bijna half verstreken. Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Wij tippen alvast vier bijzondere locaties voor jouw eindejaars- of nieuwjaarsreceptie. Want het leven is aan de rappen!

De Zwaluwhoeve in Pelt

De Zwaluwhoeve in Pelt

Zalig afgelegen, te midden van de natuurrijke Dommelvallei, kunnen jij en je team helemaal ontspannen van het afgelopen werkjaar en opladen voor het volgende! Hier worden jullie in de ecologische watten gelegd, want De Zwaluwhoeve combineert duurzaamheid moeiteloos met luxe. Twee ruime zalen zijn voorzien van alle comfort, de eerste met uitzicht over de Dommelvallei en het Heesakkerpark van Nationaal Park Bosland, de tweede met aanblik op de groene weilanden. De grote parking biedt voldoende plaats voor alle wagens. Bovendien is er de mogelijkheid om te overnachten. Zo start je de volgende dag fris met een wandeling of fietstocht langs bos en veld, en niet te vergeten: ‘Fietsen door de Bomen’ in Bosland.

foto: Philippe Swiggers

foto: Philippe Swiggers

Domein Clos St. Denis in Kortessem

Groep Kachet staat voor hoogwaardige event planning, en als vijfde venue past Domein Clos St. Denis volledig in de rij. De historische gebouwen werden na jaren leegstand vernieuwd tot een domein in luxueuze setting waar jij en de team volledig worden ontzorgd. Naast de prachtige locatie en uitstekende service, tilt ook de gastronomie jouw receptie tot ongekende hoogte. Meesterchef Mario Holtzem zet zijn jarenlange ervaring om in creatieve gerechten en culinair genot. De variatie aan ruimtes biedt mogelijkheid tot het ontvangen van groepen van 20 tot 150 personen, en dankzij de gedetailleerde inrichting voelt elke gast zich een VIP.

Gastenhuis La Mairie in Voeren

Gastenhuis La Mairie in Voeren

Als de Voerstreek een verrukkelijke taart is om met je team eindejaar te vieren, is La Mairie de kers. Dit prachtig gastenhuis is gevestigd in de 19de-eeuwse burgemeesterswoning van Teuven. Tijdens de verbouwing werd rekening gehouden met de historische waarde om de authenticiteit zo goed mogelijk te bewaren. De locatie is exclusief voor jouw gezelschap, zo kunnen jullie gebruik maken van meerdere ruimtes en optimale privacy genieten. De stijlvolle woonkamer met open haard en moderne woonkeuken zijn ideaal voor informele bijeenkomsten. Daarnaast telt La Mairie 12 slaapkamers en badkamers om 35 personen in alle luxe te laten overnachten.

foto: Kristel Cuyvers

foto: Kristel Cuyvers

Cachecour in Houthalen-Helchteren

Verborgen in het groen van domein Kelchterhoef ligt Cachecour, nog zo’n parel van groep Kachet. Zowel een intiem gezelschap als een groot publiek ondervinden in de ruime, open setting de ultieme feestbeleving, met een kleine receptiezaal voor 80 tot een riante zaal voor 300 personen. Al bij aankomst worden je gasten aangenaam verrast door de spraakmakende entree en de fraaie binnenkoer. De immense gewelfde ramen maken naadloos de overgang naar de natuurrijke omgeving. Verder biedt Cachecour totale privacy. Vervolledig dit all-in concept met het variabele aanbod van de Kachet Foodstudio’s. Klinken op het nieuwe jaar was nog nooit zo zorgeloos!