01-06-2022

3x buiten vergaderen

Ben je binnen beu? Ga naar buiten! Met het mooie weer wil je niet urenlang binnen vergaderen. Breid je vergadering uit naar buiten en geniet van de prachtige natuur en de zon op je gezicht. Deze vergaderlocaties in het groen zijn perfect voor een outdoor meeting.  

Twinstone Lodge 

Arriveer midden in het bos van Kattevennen in Genk waardoor je direct het buitengevoel hebt en de frisse lucht inademt. Jouw vergadering in de natuur is meteen ingezet bij Twinstone Lodge. Je vergadering verhuizen naar buiten is hier geen probleem. In de private tuin van de vergaderzaal werk je ongestoord in het groen. Een snelle lunch die je zelf klaarmaakt of die je laat leveren, zorgt voor extra brainfood.  

De stress even volledig loslaten? Een stevige wandeling of fietstocht in het Nationaal Park Hoge Kempen wordt opgevolgd door een rustgevende sauna- en stoombadbeurt. Na inspanning komt ontspanning! De schoenen kunnen uitblijven bij het Blotevoetenpad als teambuildingsactiviteit. Verspreid je teambuilding en meeting over meerdere dagen en blijf overnachten in de vakantiewoning. 

Vergaderzaal Twinstone Lodge in Genk

Martinus Meeting Center 

Martinus Meeting Center heeft het beste van twee werelden: binnen en buiten vergaderen. De rustig gelegen vierkantshoeve heeft binnen een loungeruimte en een vergaderzaal. Als de zon schijnt, ga je uiteraard liever naar buiten. Op de binnenkoer wissel je ideeën uit in grote groep. Heerlijk lunchen of iets fris drinken kan hier buiten in de comfortabele lounge zithoek. Ideaal voor een outdoor meeting!  

Zet je gedachten even op iets anders door de natuur in te trekken en maak – eventueel begeleide  – wandel, fiets- of vespatochten in het landelijke Heers. Als originele onderbreking kies je voor een huifkartocht of een wijndegustatie in het wijnkasteel Genoels-Elderen. ’s Avonds na je vergadering dineer je seizoensgericht met bubbels, aangepaste wijnen en koffie erbij. 

Vergaderzaal Martinus Meeting Center in Heers

Kasteel Engelhof 

Net zoals in de sprookjes heeft Kasteel Engelhof in Houthalen-Helchteren veel ruimte en een grote kasteeltuin in Engelse stijl. Je kiest tussen vergaderen in de toren van het kasteel of in een van de andere vijf vergaderruimten. De vroegere opslagplaats van de pachters is omgebouwd tot creatieve schuur waar je events organiseert in een historisch decor. 

Pauzeren doe je in natuurgebied Hengelhoef. Een wandeling door de bossen en langs de beek maakt je hoofd helemaal leeg. Nadien kom je via de oprijlaan terug bij de kasteeltuin. Met dat groene uitzicht drink en eet je een hapje op het zomerterras op de binnenkoer van het kasteel. Genoeg ruimte om te ontspannen! Je kan er weer helemaal tegen aan met een nieuwe tas koffie of thee en frisse zuurstof om na te denken. 

Vergaderzaal Kasteel Engelhof in Houthalen-Helchteren