01-04-2022

5 vergaderlocaties met een prachtig uitzicht

Nu je eindelijk niet meer online hoeft te vergaderen, wil je natuurlijk niet naar saaie kantoormuren kijken tijdens je vergadering. Kijk je liever naar het prachtige uitzicht van Limburg? Deze vergaderruimtes zorgen voor extra inspiratie bij het brainstormen voor jou en je team. Laat je inspireren door het prachtige decor.

Landcommanderij Alden Biesen

Aan inspiratie geen gebrek bij de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. De geschiedenis van dit kasteeldomein spreekt letterlijk tot je verbeelding. De historische omgeving van een van de grootste kasteeldomeinen van Vlaanderen zorgt ervoor dat je niet snel uitgekeken bent.

Als pauze maak je een wandeling in de inspirerende omgeving van de glooiende Haspengouwse natuur. De Franse Tuin, het Engels Park of de grootste aaneengesloten hoogstamfruitboomgaard van België neem je zeker op in je wandeling. Nadien ga je vol nieuwe moed terug aan de slag te gaan in een van de dertig zalen met zicht op de Landcommanderij en haar landerijen.

Vergaderlocatie Alden Biesen in Bilzen

Orshof

Vergader je graag in het groen? Dan voel je je snel thuis bij Orshof in Oudsbergen. Vanuit een van de zes vergaderzalen heb je zicht op de groene tuin en de bosrijke omgeving van het aanliggende natuurgebied Solterheide, deel van de Duinengordel. Bij goed weer kan je de vergadering buiten laten doorgaan.

Sluit je meeting af met een maaltijd in de serre of op het terras. Eindelijk tijd om eens echt te focussen op het uitzicht! Kies je een van de arrangementen dan is een welkomstdrankje, pauze en afsluitdrankje inbegrepen samen met een buffet of lunch. Bij een meerdaagse bijeenkomst is het mogelijk om te overnachten in Orshof.

Vergaderlocatie Orshof in Oudsbergen

V.V.W. Zutendaal

In Zutendaal komt jouw team samen in het Groenste Snoepje van Vlaanderen. Omringd door de bossen ligt daar V.V.W. Zutendaal. Zowel binnen als buiten op het terras is er meer dan plaats genoeg voor een grote bijeenkomst. Ideaal voor een grote presentatie met al de technologische installaties aanwezig! De catering op maat wacht al om jullie te belonen met een pauze voor het harde werk.

Het beste van alles: door de grote glaspartijen kijk je recht op de Papendaalse Plas. Op een zonnige dag is er genoeg activiteit op het water met de varende zeilbootjes en surfende mensen. Als afsluiter plons je misschien zelf ook in het water als teambuildingsactiviteit.

Vergaderlocatie VVW Zutendaal

De Zwaluwhoeve

In De Zwaluwhoeve gaat je meeting door in een van de twee comfortabele vergaderzalen van de Peltse vakantiewoning. Het uitzicht heb je hier voor het kiezen. Zowel de Dommelvallei als het Heesakkerpark van Bosland maken het zicht compleet. Of kies je liever voor de weilanden vanuit de andere vergaderzaal? Zit het geluk je mee dan zie je wellicht hier en daar enkele dieren rondlopen zoals een ree.

Wil je langer vergaderen dan één dag? De vakantiewoning heeft al een bed voor je opgemaakt. Koppel er direct een teambuilding aan die De Zwaluwhoeve voor jou volledig organiseert. Van een ritje met de ecologische e-choppers tot een afvaart op de Dommel met de kano, plezier verzekerd!

Vergaderlocatie De Zwaluwhoeve in Pelt

Malpertuus

Een rustige bijeenkomst doe je in het landelijke Riemst. Door het heuvelse landschap kom je aan bij Malpertuus en parkeer je je auto op de ruime parking. De uitbaters verwelkomen je hartelijk en tonen je jouw vergaderzaal voor de dag. Of misschien wel voor enkele dagen als je blijft slapen in het hotel.

Een zakenlunch in het chique restaurant van de locatie is ook mogelijk. De Frans-Italiaanse gerechten zetten het gesprek al in gang. Bij goed weer zet je het gesprek verder op het tuinterras met uitzicht op de groene omgeving. Met een arrangement zijn de verschillende pauzes al inbegrepen. Handig!

Vergaderlocatie Malpertuus in Riemst