01-05-2022

Vergaderen op unieke plaatsen

Je wilt op een andere plek vergaderen dan kantoor én het mag net iets specialer zijn? Deze locaties springen eruit! Dat is wel eens iets anders dan jouw doodnormale, misschien wel saaie, vergaderruimte. Met een originele vergaderzaal maak je gegarandeerd indruk. Dat is nog eens out of the box denken!

The Treehouse

Goeie ideeën groeien aan bomen! In Hechtel-Eksel mag je dat letterlijk nemen. The Treehouse is een vergaderruimte tussen de bomen, zoals een echte boomhut. Zo hoog tussen het groen is creatief nadenken vanzelfsprekend. Daarnaast is deze vergaderhut ecologisch en sociaal verantwoord.

Wil je op nog een andere manier door de bomen gaan? De fietsbeleving ‘Fietsen door de Bomen’ in Bosland is vlakbij. De ideale pauze om helemaal uit te waaien. Ook een wandeling door de rustige natuur is niet uit te sluiten.

Vergaderlocatie The Treehouse in Hechtel-Eksel

Botel Ophoven - Stilsloep

Blijf eens niet op het vasteland, maar vergader op het water in RivierPark Maasvallei. Uitbaters Leo en Katy van Botel Ophoven – Stilsloep verwelkomen jouw gezelschap hartelijk aan boord. Botel Harbour ligt te midden van een perfect rustige omgeving en is volledig omringd door water en prachtige natuur. In dit rustgevende kader kunnen meetings niet anders dan efficiënt en effectief verlopen en heb je makkelijk tijd over voor een tochtje op of rond de Maasplassen. 

Een meerdaagse vergadering is ook geen probleem. Je blijft gewoon slapen in een van de acht cabins aan boord. Bovendien mag Botel Harbour zich terecht een duurzame all-in locatie noemen als houder van het Green Key Label. 

Botel Ophoven - Stilsloep in Kinrooi

Maison Mairie

Een vergadering beleggen op een kasteel? Dat kan bij Maison Mairie in Hasselt. Het Kasteel van Wimmertingen biedt dan ook de klasse en stijl om de vergaderleden te imponeren. Het decor zet direct de toon voor de hele meeting. Met de meerdere ruimtes organiseer je gemakkelijk breakout rooms. Het uitgestrekt kasteelpark en vijver maken het plaatje compleet wanneer je een frisse neus haalt.

Lunch of dineer gezellig met je team in de prachtige ruimtes met kunst en houten details. Die kunst en details tovert de chef van Maison Mairie ook op jouw bord. Willen jullie nog niet direct weg? Overnacht dan in een van de suites van de B&B.

Vergaderlocatie Maison Mairie in Hasselt