28-11-2023

5 tips om te doen met de Visit Limburgcheque voor het eindejaar

Waarom de Visit Limburgcheque het ideale kerstcadeau is? Je geeft niet zomaar een geschenkbon, je geeft een heuse beleving cadeau die ze samen met anderen kunnen delen. We sommen 5 tips op waarvoor je de Visit Limburgcheque kan inzetten.

1. Gastronomisch genieten

Met de Visit Limburgcheque doe je een culinair avontuur cadeau aan je geliefden. Ze hebben de keuze uit talloze gastronomische parels. Laat je smaakpapillen verwennen met verfijnde gerechten en geniet van een sfeervolle avond uit. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden, de cheque opent de deur naar de rijke culinaire wereld van Limburg.

  • In De Kristalijn in Genk zie je de chef-kok aan het werk in de open keuken.
  • In december proef je van het speciale kerstmenu in het Genkse Restaurant U.
  • Na een uitgebreid diner met aangepaste wijnen in Vous Lé Vous blijf je overnachten in de B&B.
  • Restaurant Grevenhuis in Borgloon smul je voornamelijk van Limburgse streekproducten.
  • Voor een heerlijk stuk vlees moet je in Bonta in Hasselt zijn.
  • De arrangementen van restaurant Moonstone zijn om duimen en vingers bij af te likken.
  • Taratata saat voor no-nonsense gastronomie aan de Blauwe Boulevard in Hasselt.
Gastronomisch restaurant Bonta in Hasselt

2. Op winterse citytrip

Met de Visit Limburgcheque kan de ontvanger gezellig op citytrip gaan. Boek je verblijf en voor je het weet kuier je door sfeervol verlichte straten, breng je een bezoek aan diverse kerstmarkten en shop je de laatste kerstinkopen bij elkaar. Een weekendje weg is ook in de winter een goed idee!

Tip: In Hasselt struin je nog tot 7 januari 2024 langs de kraampjes en attracties van Winterland. Vind jouw perfecte logies dichtbij het bruisende centrum of juist rustiger in de groene rand.

3. Overnachten en ontspannen

Trakteer jezelf of een dierbare op een luxueus verblijf in een van de vele logiesmogelijkheden die Limburg te bieden heeft, compleet met wellness. Zo laat je de stress van het afgelopen jaar achter je terwijl je geniet van een ontspannende massage, een verkwikkende saunasessie of een rustgevend bubbelbad. De Visit Limburgcheque opent de deur naar een oase van rust en welverdiende verwennerij. Wij tippen je 8 logeerplekken met wellness.

Ontbijt bij Terhills Hotel

4. Start de dag met een brunch

Gebruik de Visit Limburgcheque voor een heerlijke brunchervaring in een idyllische omgeving. Limburg staat bekend om zijn bourgondische levensstijl en smaakvolle gerechten. Ontdek gezellige brunchplekjes waar je kunt genieten van lokale delicatessen, versgebakken brood en hartige lekkernijen. Een ontspannen brunch is de perfecte manier om de dag te beginnen en tijd met elkaar door te brengen.

5. Herinneringen maken op familievakantie

Breng quality time door met familie tijdens een onvergetelijke vakantie in Limburg. Boek met de Visit Limburgcheque een gezellige familieaccommodatie, waar jong en oud kunnen genieten van talloze activiteiten. Of het nu gaat om het verkennen van de prachtige natuur, het ontdekken van historische plekken of gewoon samen zijn rond het haardvuur, je creëert bijzondere herinneringen tijdens de feestdagen. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor de grootste families.

Visit Limburgcheque eindejaarscadeau

Dit zijn maar enkele ideeën wat je kan doen met de Visit Limburgcheque. Je kan deze cadeaubon opsouperen in bijna 1000 logeeradressen en meer dan 200 restaurants en cafés.

Wil je iemand verrassen met een Limburgse beleving als eindejaarscadeau? Bestel de Visit Limburgcheque online.