29-11-2023

7 manieren om de Visit Limburgcheque cadeau te verpakken

De Visit Limburgcheque is het perfecte geschenk tijdens de eindejaarsfeesten. Je geeft er namelijk een lekker etentje of een leuke overnachting in Limburg mee cadeau. Ook voor late beslissers is het de redding in nood, want de cheque zit meteen in je mailbox na aankoop. Maar hoe pak je zo een cadeaubon nu in zodat het ook een beetje mooi staat onder de kerstboom of op de feesttafel? Wij geven jou 7 eenvoudige tips om de Visit Limburgcheque in te pakken.

Eerst en vooral: heb je geen idee wat een Visit Limburgcheque is of heb je er nog geen om cadeau te geven? Neem dan een kijkje op de pagina van de Visit Limburgcheque.

1. In een envelop

De meest eenvoudige manier om de Visit Limburgcheque cadeau te geven. Maar je kan deze envelop natuurlijk extra feestelijk maken! Door te kiezen voor eentje van dikker papier in een mooie kleur maak je al een goede indruk. Je kan deze nog verder opsmukken met stickers, stempels en lintjes in kerstthema. De envelop vul je met confetti in de vorm van sterretjes of dennenbomen.

Geef de Visit Limburgcheque als kerstcadeau

2. Maak een Christmas cracker

Met twee lege wc-rollen of een lege keukenrol, maak je een leuke Christmas cracker. De Visit Limburgcheque wacht als verrassing binnenin. Leg de rolletjes op een rij en steek de cheque erin. Doe lijm op de buitenkant van het karton en wikkel er inpakpapier omheen. Aan beide kanten bind je het papier dicht met een mooi lint. Het is de bedoeling dat de ontvanger de Christmas cracker in het midden openscheurt door aan beide kanten te trekken. Zorg dus dat je niet het sterkste inpakpapier gebruikt.

Je kan ook aan de slag gaan met drie wc-rolletjes en de cheque in het middelste rolletje steken. Deze moet je dan ook eerst in twee helften knippen voordat je deze met inpakpapier omwikkelt, zodat het gemakkelijker is om de Christmas cracker te openen.

Verstop de Visit Limburgcheque in een Christmas cracker

3. In een bestekhouder

Met de Visit Limburgcheque kan de ontvanger eens lekker uit eten gaan. Geef de cheque voor de leuk cadeau in een papieren bestekhouder. Wist je dat je deze houders zelfs kan personaliseren? Vouw de Visit Limburgcheque op en steek deze in de bestekhouder zodat het op een servet lijkt. Je maakt het helemaal af door er ook een mooi setje bestek bij te steken.

4. Zeg het met een (servet)ring

Om in de sfeer van feestmaaltijden te blijven, kan je de Visit Limburgcheque oprollen en in een mooie servetring presenteren. Versier eventueel de ring met dennentakjes, lint of kerstfiguurtjes die je uit karton knipt.

5. In een kader

De Visit Limburgcheque verdient het om ingekaderd te worden. Kies een mooie lijst uit en steek de papieren cheque achter het glas. Op deze manier is zelfs de verpakking een cadeau op zich. Je kan deze ook nog inpakken met cadeaupapier als je de verrassing niet meteen wilt weggeven.

Kader de Visit Limburgcheque in

6. Message in a bottle

Print de Visit Limburgcheque af, rol het papier stevig op en bindt er een sisaltouwtje omheen. Stop daarna deze leuke boodschap in een lege wijn- of champagnefles. Om er zeker van te zijn dat die er gemakkelijk terug uitgehaald kan worden, maak je het papier met een touwtje vast aan de kurk.

7. Snoeppot vol lekkers

Neem een bokaal of weckpot en vul deze tot de rand met snoepjes of bonbons. Vouw de Visit Limburgcheque op en verstop deze tussen al het lekkers.

Visit Limburgcheque verstoppen in een snoeppot

Bonustip: steek de Visit Limburgcheque ergens bij

Je kan de Visit Limburgcheque natuurlijk altijd in een pakket geven. Opgerold met een cadeaulint eromheen of in een envelop, past het perfect in de meeste geschenkmanden of wijnpakketten. Nog meer cadeau-inspiratie nodig? Bekijk onze geschenktips.