01-02-2023

8x romantisch overnachten met wellness

Op zoek naar een droomplek om te overnachten? Bij deze logies lig je helemaal in de watten. Zet je gsm en jezelf in sluimerstand en geniet samen van pure verwennerij.

Terhills Hotel

Van wellness tot welterusten: Uniek ontspannen doe je bij Terhills Hotel. Droom je van een ontspannen wellness-moment en mag het wel een beetje meer zijn dan een simpele sauna? Ga voor luxueus genieten, middenin het Limburgse groen. Wellness-tradities uit de hele wereld wachten op jullie bij Terhills. Boek je overnachting bij Terhills Hotel en geniet overdag van de sauna’s, baden en hamam van Elaisa Energetic Wellness, gelegen op de Terhills-site. Een onvergetelijke beleving tussen miljoenen kristallen en wijds natuurschoon. In de ochtend schuif je eenvoudig aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet, de elektrische shuttlebus voert je heen en weer tussen wellness en hotel. Want bij Terhills moet jij alleen maar genieten. Boek je het Elaisa Wellness Arrangement? Dan profiteer je van een extra voordelig arrangement met een glaasje bubbels en verrassing op de kamer. En uiteraard met toegang tot een heerlijk dagje Elaisa Wellness inclusief badlinnen.

Zicht op de tuin en het hotel van Terhills Hotel in Maasmechelen

Wabi Sabi

In alle comfort ontspannen én gezond ontwaken? Dat doe je bij Wabi Sabi. Deze B&B in Japanse stijl heeft alles om je lichaam en geest volledig tot rust te brengen voor een weldadige slaap. Op een unieke manier worden traditie en technologie gecombineerd met een thuisgevoel. Wabi Sabi telt vier authentiek Japans ingerichte ruimtes: slaapkamer, badkamer, zen-ruimte en lounge-ruimte, uitgerust met slaapstimulerende technologieën zoals een unieke bevrijdende ademstoel en een rustgevende andullatiematras, een soort gemotoriseerde matras die trillingen produceert en infraroodlicht opwekt. Relax onder de Rainfinity-douche, het dubbel bubbelbad en de infraroodcabine. Gelegen in het landelijke Peer bevindt de B&B zich te midden van uitgestrekte weilanden en bosgebieden, met fiets- en wandelroutes vlakbij. Ideaal om met twee een weekend samen te genieten.

De Japans ingerichte loungeruimte in Wabi Sabi B&B in Peer

Hoeve De Brieser

Op zoek naar een romantische bed and breakfast in Heers? Gevonden! Bij Hoeve De Brieser kies je voor een overnachting in een bijzondere vakantiehoeve én een weekend om nooit te vergeten. Hier ontvlucht je de dagelijkse drukte en geniet je met twee van een prachtig groene omgeving van Haspengouw én uitgebreide wellness-faciliteiten. Vanuit de hoeve vertrekken tal van wandel- en fietsroutes, en ook de Vespa-route komt langs het mooie dorpje Mettekoven. Na een heerlijke nachtrust in één van onze moderne of landelijke kamers, wacht jullie een rijkelijk ontbijt om eindeloos van te smullen. Daarna staat de privé-wellness klaar voor een ultiem zen-moment. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan romantisch overnachten in een unieke B&B?

De wellness van Hoeve De Brieser in Heers

Warredal

De cosy cabins en cosy houses van Warredal zijn een ideale uitvalsbasis voor een romantisch weekendje weg. Omgeven door het Nationaal Park Hoge Kempen en natuurgebied Bergerven, is dit recreatiedomein een parel in het groen. Verken het prachtige domein, maak samen een deugddoende wandeling en geniet nadien van een aperitief op het overdekt terras terwijl het gezellige houtvuur jullie warm houdt. Voor de ultieme cocooning kan je ook kiezen voor een verblijf met hottub. Of beleef samen een volmaakte verpozing in de privé-wellness. De ervaring die je hier deelt, koester je voor het leven. Vier daarom de liefde bij Warredal en maak naast connectie met de natuur, ook connectie met elkaar.

Een cosy cabin op recreatiedomein Warredal in Maaseik

B&B 1001 nacht

Voeg een vleugje magie toe aan de romantiek met een overnachting bij B&B 1001 nacht in Zonhoven. De vier luxe-suites zijn uitgerust met een hamam en regendouche. Maak je wellness-moment compleet met een sessie in de heilzame Health Mate infraroodsauna om daarna lekker uit te rusten op een kingsize bed onder de fijnste lakens van Egyptisch katoen. Hier wil je niet uit, behalve voor het uitgebreide exotische ontbijt dat op je wacht in de veranda met prachtig zicht op de tuin. Door haar centrale ligging is B&B 1001 nacht een perfecte uitvalsbasis voor zowel natuurliefhebbers als citytrippers. Dit is heerlijk genieten van een luxueuze omgeving met oosterse, zuiderse en westerse toetsen die met veel liefde in harmonie zijn samengebracht.

De suite van B&B 1001 nacht in Zonhoven

Hoeve Roosbeek

Februari is de liefdesmaand bij uitstek maar in Hoeve Roosbeek kan je het hele jaar door romantisch genieten. In de knusse privé-wellness kunnen jullie samen enkele uurtjes herbronnen om de batterijen weer helemaal op te laden. Je komt er tot rust in de Finse sauna, hamam, infraroodcabine, zwembad, jacuzzi en op het mooie tuinterras. Na een heerlijk moment van ontspanning staat er een tafeltje voor jullie klaar in het gastronomische restaurant, door Gault&Millau bekroond met een score van 13,5! Kers op de taart is een weldadige nachtrust in één van de smaakvol ingerichte kamers. ’s Ochtends wacht jullie nog een gevarieerd ontbijt van streekproducten en een prachtige omgeving om wandelend of fietsend te ontdekken. Hier word je wakker met een glimlach.

De wellness van B&B Hoeve Roosbeek in Sint-Truiden

Martin's Rentmeesterij

Overnachten in Martin’s Rentmeesterij is weelderig overnachten in een historisch hotel. Alle kamers zijn ingericht met luxueuze materialen in warme kleuren. De suites bevinden zich in de oude woning van de Rentmeesterij, waar je talrijke authentieke bouwelementen aantreft. Beleef samen een onvergetelijk weekendje weg in een hotel met een prachtige uitstraling aan de poort van Landcommanderij Alden Biesen. Martin’s Rentmeesterij biedt alles voor wie er echt even helemaal tussenuit wil. Hier staan mentale rust, fysieke ontspanning en gastvrije gastronomie ​​op het menu. Laat je verwennen bij restaurant Akko, dat een score van 13/20 mocht ontvangen van Gault&Millau. En met een moment in de sauna en hamam duw je nog wat langer op die pauzeknop om te genieten.

Hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen

Hotel Monte Cristo

Genieten van een drankje in de bar, heerlijk dineren in het restaurant, helemaal tot rust komen in de wellness en even een uitstapje maken in de mooie omgeving. Dat is een verblijf bij Hotel Monte Cristo in Hoeselt. De privé-wellness is uitgerust met hamam, sauna, jacuzzi en zwembad. Daarna komen jullie lekker lang tafelen met streekwijnen in het restaurant. Bij Hotel Monte Cristo in Hoeselt zit je goed voor een ontspannend weekend met twee. Bovendien kan je vanuit het hotel de mooie streek verkennen tijdens een romantische wandeling. Of ontdek al fietsend de omgeving van Alden Biesen, Tongeren, Kanne en Bokrijk. Neem je eigen fiets mee of huur een e-bike bij het hotel. Voor warmte, gezelligheid en gastvrijheid en vooral voor samen genieten, ben je hier aan het juiste adres.

De wellness van hotel Monte Cristo in Hoeselt