Wabi Sabi B&B

B&B
*** [ Gezond slapen in een Japanse slaapoase. ] ***

De Wabi Sabi slaapoase is een droomplek om gezond te slapen.
Gezond slapen is iets waar velen van dromen - letterlijk. Veel mensen hebben slaapproblemen – hetzij tijdelijk van aard, hetzij chronisch van aard.

Bij de Wabi Sabi slaapoase gaan we er vanuit dat je goed en gezond kan slapen op het moment dat lichaam én geest in rust zijn.
Om lichaam en geest tot de gewenste rusttoestand te brengen combineren we op een unieke manier technologie en traditie met een warm thuisgevoel. We bieden een accommodatie aan met slaapondersteunende en rustgevende technologieën – die elk hun nut hebben bewezen.

Aan de buitenzijde ziet het gebouw er typisch traditioneel Limburgs uit, aan de binnenzijde waan je jezelf in Japan.
Gasten beschikken over 4 authentiek Japans ingerichte ruimtes (slaapkamer, badkamer, stille zen-ruimte, relax-ruimte) uitgerust met slaapstimulerende faciliteiten, zoals een hoogtechnologische ademstoel (www.o2chair.com) en een rustgevende andullatie-matras (www.hhp.be). Daarnaast o.a. ook een Japanse douche-wc, een dubbel bubbelbad, een Rainfinity-douche en infrarood-sauna.

Kortom, de ideale omstandigheden om van een intense slaapbeleving in exclusieve discretie te genieten.
(Oh ja - Wabi Sabi is Japans voor 'de perfecte imperfectie' of 'de imperfecte perfectie').

Standaard kost een verblijf (overnachting + ontbijt) € 245/weekdag en € 295/weekenddag (vrij-zat-zon). Je kan voor 1 of meerdere nachten boeken. Kijk op onze website (www.wabisabisleep.com) of contacteer ons voor interessante kortingen.

Indien je speciale vragen of wensen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. Wij doen ons best om deze zo goed mogelijk tegemoet te komen.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Jacuzzi
Kuurmogelijkheden
Microgolf
Openlucht zwembad
Parkeergelegenheid
Sauna
Serviesgoed
Snacks
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer