De Alpacaboerderij - Perú

Vakantiewoning
Alpaca's... hoe schattig zijn ze? En op De Alpacaboerderij kun je overnachten in een vakantie-appartement met uitzicht op één van de alpacaweides of uitzicht rechtstreeks in de alpacastal.

De ruime vierpersoons-appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, een ruime living, een open keuken en bij appartement Peru hoort een en-suite badkamer met ligbad (mogelijkheid tot douchen), toilet en wastafel. De mooie bosrijke omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars. De boerderij is kindvriendelijk en in de buurt is er een grote speeltuin.

Gasten van onze vakantie-appartementen krijgen gratis toegang tot onze boerderij binnen de reguliere openingsuren (en vaak daarbuiten ook nog wel eventjes). Je kunt in de weides tussen de alpaca's gaan: vaak komen ze korreltjes uit je hand snoepen en sommigen laten zich door je aaien. Ook een spelletje Boerengolf tussen de alpaca's is voor hen geheel kosteloos en kan in de maanden april t/m oktober gespeeld worden. Kijk zeker ook eens op onze website voor alle mogelijkheden op onze activiteitenboerderij.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer