Martin's Rentmeesterij

Hotel
****
Martin’s Rentmeesterij is een luxehotel in het hart van een uitzonderlijke historische site: de Landcommanderij Alden Biesen. Het hotel biedt je een exclusieve belevenis waarin cultuur, gastronomie, ontspanning en aangenaam vertoeven naadloos samengaan.
Met zijn 69 kamers en 3 junior suites (in het historische deel), de talrijke salons, zijn klasse restaurant met aangenaam terras, de bar en zijn vergader- en banketzalen, is het hotel perfect uitgerust voor al jouw toeristische ontdekkingstochten, bedrijfsevenementen, recepties en trouwfeesten. Je kunt er ook aangenaam herbronnen in onze wellnessoase met zwembad, sauna, hammam en massagecabine's. Het hotel kijkt uit op de authentieke binnenkoer en op de uitgestrekte boomrijke tuinen.
Martin’s Rentmeesterij maakt deel uit van de hotelgroep Martin’s Hotels, stuk voor stuk designhotels in een historische setting, met een aparte architectuur. In het centrum van de stad of middenin het groen. De warme ontvangst, de familiale sfeer plus alle eigentijds comfort zijn standaard inbegrepen. Goed voor een onvergetelijke ervaring!
Faciliteiten
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Airco in de kamer
Overdekt zwembad
Parkeergelegenheid
TV op de kamer
Internetaansluiting
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Specifieke babyvoorzieningen
Kinderstoel
Snacks
Kluis
Vegetarisch aanbod
Kuurmogelijkheden
Bar/café/cafetaria
Sauna
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Restaurant
Aanbod streekgerechten/producten
Tuin toegankelijk voor gasten
Wasserette
Extra babybed mogelijk
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Huisdieren toegelaten
Lift aanwezig
Vanaf € 120,-