Martin's Rentmeesterij

Hotel
Martin’s Rentmeesterij is een luxehotel in het hart van een uitzonderlijke historische site: de Landcommanderij Alden Biesen. Het hotel biedt je een exclusieve belevenis waarin cultuur, gastronomie, ontspanning en aangenaam vertoeven naadloos samengaan.
Met zijn 69 kamers en 3 junior suites (in het historische deel), de talrijke salons, zijn klasse restaurant met aangenaam terras, de bar en zijn vergader- en banketzalen, is het hotel perfect uitgerust voor al jouw toeristische ontdekkingstochten, bedrijfsevenementen, recepties en trouwfeesten. Je kunt er ook aangenaam herbronnen in onze wellnessoase met zwembad, sauna, hammam en massagecabine's. Het hotel kijkt uit op de authentieke binnenkoer en op de uitgestrekte boomrijke tuinen.
Martin’s Rentmeesterij maakt deel uit van de hotelgroep Martin’s Hotels, stuk voor stuk designhotels in een historische setting, met een aparte architectuur. In het centrum van de stad of middenin het groen. De warme ontvangst, de familiale sfeer plus alle eigentijds comfort zijn standaard inbegrepen. Goed voor een onvergetelijke ervaring!
Faciliteiten
Kluis
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Specifieke babyvoorzieningen
TV op de kamer
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Aanbod streekgerechten/producten
Bar/café/cafetaria
Kinderstoel
Kuurmogelijkheden
Airco in de kamer
Parkeergelegenheid
Sauna
Internetaansluiting
Restaurant
Vegetarisch aanbod
Lift aanwezig
Extra babybed mogelijk
Bedlinnen beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Wasserette
Gratis wifi
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Tuin toegankelijk voor gasten
Overdekt zwembad
Snacks
Huisdieren toegelaten
Vanaf € 89,-