
Fruitig recept: muffins met rabarbercompote
15/06/2020
Blogster Laurence van As cooked by Ginger deelt haar recept voor muffins met een heerlijke fruitcompote.
Bart De Roeck beschouwt koken en reizen als een kunst. In het dagelijkse leven is hij schooldirecteur in het College in Aarschot en papa van drie geweldige kinderen. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de food- en travelblog Roeckiesworld. Hij houdt van eenvoudige gerechten, heerlijke baksels en haalt zijn fruit het liefst recht van de boomgaard.
“Mijn grootste passie – naast mijn gezin – is bakken! Ik probeer meerdere malen per week iets lekkers uit de oven te toveren. Mijn kinderen zijn mijn grootste fans en proeven maar al te graag van mijn bakkunsten. Ik deel vrij makkelijke recepten zodat mijn Instagram- en blogvolgers er zonder problemen mee aan de slag kunnen. Bij voorkeur werk ik met lokale producten. In het najaar zijn peren een absolute topper. Ze smaken heerlijk gestoofd of in taart. Via familie in Limburg hebben we nooit een tekort aan lekkere appelen en peren! Want geef toe, dat zijn toch écht de beste!
Nog meer van dat lekkers? Kijk dan zeker even op de blog Roeckiesworld!