01-03-2023

4 x lekker lunchen

Wist je dat een voedzame lunch je productiviteit verhoogt met twintig procent? Ideaal als je nog een uitdagend project, een stevige fietstocht of een ondernemende shoppingsessie voor de boeg hebt. Deze vier adresjes zetten lekker lunchen op de kaart.

NOEN Restaurant

Smaakmakerij NOEN doet je het lunchconcept herontdekken. Hier geniet je van doordeweekse kost op een niet-alledaagse manier. Laat je verrassen door het menu van de chef of kies à la carte. Tip: bespaar jezelf de onmogelijke keuze en bestel verschillende gerechten om te delen met de tafel. De borden lopen over van liefde voor het koken, en ook de wijnen zijn met passie en respect gemaakt door kleinschalige boeren. Bij Noen krijgt het tafelmoment weer de aandacht die het verdient.

Waar? Luikersteenweg 257, Sint-Truiden
Wanneer? dinsdag tot en met zaterdag, tussen 11.30 en 16 u. en op donderdagavond van 17 tot 22 u.

sharing gerechtjes voor de lunch bij Noen

The Century

Op de hoek van één van de leukste winkelstraten aan de kleine ring van Hasselt vind je het trendy hotel en eetcafé The Century. Waan je in een Parijse brasserie op het verwarmde zonneterras van het Grand Café. Hier heerst een gezellige drukte in een ongedwongen sfeer. De zeer uitgebreide kaart biedt culinaire opties van zout en zoet, voor kleine en grote, avontuurlijke en traditionele magen. Zakenlui, shoppers, families en dagjestoeristen komen hier voor hun vaste tafel, een bedrijfsetentje, een verjaardag of gewoon voor de gezelligheid.

Waar? Leopoldplein 1, 3500 Hasselt
Wanneer? Maandag tot zondag van 10 tot 22 u.

lunchen bij The Century

El Fuego

Na tien jaar ervaring in de keuken van toprestaurants in Barcelona, weten de koks bij El Fuego als geen ander hoe de Spaanse zon op je bord te brengen. Dat beaamt de vermelding door Gault&Millau meteen na de opening. Gelegen aan de schilderachtige haven van Quartier Bleu ben je hier echt even op vakantie voor de lunch. De dagverse vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven die voor een verfijnde smaak zorgt. Dankzij de open keuken geef je hier ook je ogen de kost. Het team met Zuid-Amerikaanse roots ontvangt jullie met plezier voor una noche fantastica.

Waar? Slachthuiskaai 7a, 3500 Hasselt
Wanneer? Open van woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 u. en van 18 tot 21 u.

El Fuego is lunchen in Spaanse sferen

WillersEetkaffeeke

Willers Eetkaffeeke is een gezellig en ontspannen café waar je vijf dagen per week terecht kan voor een vlotte drink met of zonder borrelhapje, een verzorgde zakenlunch, een snelle pasta of een uitgebreide maaltijd. Iedereen wordt hier hartelijk ontvangen, ook je viervoeter mag mee in het café en op het terras! Bij goed weer kunnen kinderen zich onder het toeziend oog van de ouders uitleven op de speeltuin. En ook wie met de fiets of te voet langs het mooie landschap passeert, kan hier tijdens de middag zijn batterijen (en die van de e-bike) weer komen opladen.

Waar? Maastrichterstraat 181 in Bilzen
Wanneer? woensdag van 13 tot 21 u., donderdag t.e.m. zondag van 10.30 tot 21 u.

lunchen op het mooie terras van WillersEetkaffeeke