11-08-2020

De hotels met de lekkerste restaurants

Een hartelijke ontvangst, een lekker zacht bed en dat gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Deze hotels bieden naast een goede nachtrust een culinaire ervaring aan.

Hotel Martin's Rentmeesterij in Alden Biesen

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij is een luxehotel in de historische site van Alden Biesen. Een ware culinaire reis beleef je in het bijhorende restaurant AKKO. De goede Vlaamse keuken en Belgische klassiekers krijg je voorgeschoteld in eetcafé 't Gasthuis.

>> Meer informatie over hotel Martin's Rentmeesterij

Hotel 't Hert in Genk

Hotel 't Hert

Hotel 't Hert is een vintage hotel in het centrum van Genk. In de keuken van het hotelrestaurant worden vooral Vlaamse gerechten gemaakt. Voor wie een vakantie vol lekker eten wilt, is het gastronomisch arrangementen zeker het bekijken waard.

>> Meer informatie over Hotel 't Hert

HasHotel in Hasselt

HasHotel

HasHotel is een hip en trendy stadshotel in hartje Hasselt. Het restaurant kenmerkt zich door de unieke combinaties in toch wel klassieke gerechten: heel puur, met de juiste smaken en enig in zijn presentatie.

>> Meer informatie over Hashotel

Hotel De Sjeiven Dorpel in Aldeneik

De Sjeiven Dörpel

De Sjeiven Dörpel is een pittoreske vierkantshoeve gelegen in het Maasdorpje Aldeneik. De brasserie van dit hotel is heel gezellig ingericht en heeft een diversiteit van typische gerechten op het menu staan.

>> Meer informatie over hotel De Sjeiven Dörpel

Hotel L'O de Vie nabij Sint-Truiden

L'O de Vie

Hotel L'O de Vie is gevestigd in een neoclassicistisch kasteel in de Haspengouwse natuur. In deze prachtige setting geniet je van klassieke Belgische gerechten gemaakt met dagverse producten.

>> Meer informatie over hotel L'O de Vie

Hotel Mardaga bij het Nationaal Park Hoge Kempen

Hotel Mardaga

Hotel Mardaga is een charmant boetiekhotel op wandelafstand van Nationaal Park Hoge Kempen. In het restaurant staan chef Lenard Palermo en Bo Frei achter de kookpotten om jou van pure gastronomie te laten smaken.

>> Meer informatie over Hotel Mardaga