11-08-2020

5x op vakantie zonder kinderen

Soms heb je nood aan me-time. Even weg met zijn tweetjes, of helemaal alleen, zonder de kinderen. In deze 5 logies kan je jouw batterijen terug opladen.

B&B Hoeve Lavigne in Wellen

Hoeve Lavigne staat garant voor luxueus overnachten in een ruime kamer met alle comfort. Het ligbad in de badkamer zorgt ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen na een dag vol fietsen of wandelen in de Haspengouwse natuur.

B&B Amadis in Lanaken

B&B Amadis is een rustig gelegen B&B aan de rand van Lanaken. Het is er heerlijk overnachten in de kingsize boxspring. Duik zeker eens in het verwarmde buitenzwembad voor dat echte vakantiegevoel.

Kamer in B&Barber in Borgloon

B&Barber is helemaal ingericht in de stijl van de jaren '40 en '50. Dat alleen al maakt het speciaal om hier een nachtje te blijven. Voor het ontbijt hoef je trouwens niet op staan, want ze brengen het 's ochtends tot aan je kamer. Luxe!

Kamer in La Fille d'Oscar in Herk-de-Stad

Tijd om te onthaasten? Dan moet je bij La Fille d'Oscar zijn. Rust en genieten staan hier centraal. Een glaasje cava is het begin van een heerlijk lang verwenweekend.

Kamer in De Verborgen Parel in Borgloon

De Verborgen Parel is zoals de naam al doet vermoeden een echte parel. In iedere kamer is een whirlpool voor 2 personen. Het is ook mogelijk om in de wellness te overnachten. Ja, echt waar!