Escape to Sugarlandia

De oude Belgische slijterij-eigenaar meneer Hooch is in Negros op zoek naar een verloren erfenis van Don Papa en heeft daarvoor de hulp ingeroepen van een Belgisch team. Hooch ontdekte alvast de kluis waarin de antwoorden over zijn oude vriend Don Papa verborgen liggen, maar de code ontbreekt. Nu is hij te oud en heeft hij jullie hulp nodig om het mysterie van Sugarlandia op te lossen. Maar kijk uit! Tijd is belangrijk omdat er ook andere teams op zoek zijn naar de code en de glorie die daarmee gepaard gaat.
Wanneer het team arriveert, is meneer Hooch helaas in bizarre omstandigheden overleden. Gelukkig had hij de antwoorden om de code te kraken verstopt in zijn hotelkamer. Vanaf daar begint het avontuur...

De 'erfenis' in de kluis is het verhaal van Papa Isio, de onbezongen held en mysticus die één van de leidende figuren was in de Filipijnse revolutie aan het einde van de 19e eeuw. Aanvankelijk voorman op een suikerplantage speelde hij een cruciale rol bij de bevrijding van het eiland Negros van de Spaanse overheersing.

Daarnaast staat er in de kluis ook een Don Papa Sherry Cask fles ter herinnering aan de Spaanse bezetting en de rol van Papa Isio. Het best presterende team over de periode oktober 2021 - mei 2022 krijgt deze fles mee naar huis.

Boek nu het avontuur Escape to Sugarlandia bij Hooch en beleef het leukste uitje!
In samenwerking met Don Papa rum. Ook uitermate geschikt als teambuilding!

Individuele tarieven

  • The Hooch Escapes standaard: € 30 p/p
    The Hooch Escapes Deluxe: vanaf € 45 p/p

Groepstarieven

  • nvt

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod