Aquadroom Sauna & Wellness

In Aquadroom Sauna & Wellness kan je in alle rust ontspannen en genieten.
Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je meteen een vakantiegevoel krijgt. Je kunt gebruik maken van onze verschillende soorten sauna’s: Sauna Sanarium, Sauna Löyly en Sauna Kelo. Afkoelen doe je erna in de ijshut. Er is ook een Turks stoombad, hammam, voetbaden en belevingsdouches.

Laat je voetjes verwennen door de Garra Rufa visjes tijdens de fishpeeling in onze Footspa. Helemaal gratis! Ook een massagestoel staat gratis ter beschikking van onze gasten.

Tot rust komen doe je in de stille rustruimte met relaxzetels of in onze gezellige lounge rond de openhaard. VIP gasten kunnen in onze lounge gebruik maken van gratis water, thee en koffie.

Op het dak is er een openluchtzwembad met bubbelbank en zijn er relaxbedden om af te koelen of te zonnen.

Geniet in onze eigen bistro van een gezonde maaltijd met een keuze uit salades, pasta’s, soep, broodjes of snacks.

Om je dag compleet te maken kun je kiezen uit verschillende massages: relaxatiemassage van het lichaam, rug-nek-schoudermassage, ontspannende voet- en beenmassage of een hotstone massage (reservatie verplicht).

Aquadroom Sauna & Wellness biedt haar gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van het reuze publieke zwembad aan een verminderd tarief. Voor maar € 4,- extra kun je gebruik maken van oa. het 25m bad (28° C) en het ontspanningsbad (31° C). Het ontspanningsbad is voorzien van massageligbanken, een jacuzzi, een heuse stroomversnelling, nekdouches en geisers. In het zwembad is textiel verplicht.

Individuele tarieven

 • Dagtarief: € 25
  VIP Dagtarief: € 29
  Avondtarief vanaf 17.30u.: € 19
  VIP Avondtarief: € 21
  Uurtarief 1,5 uur: € 10
  Uurtarief 2 uren: € 12,50
  VIP-supplement uurtarieven: € 2
  (VIP = onbeperkt gebruik van koffie, water en thee)

  Toegang zwembad Aquadroom : € 4

Groepstarieven

 • op aanvraag

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod