Teambuilding: Urban Hunt Hasselt

Urban Hunt is een uniek stadsspel waarbij men Hasselt op bijzondere wijze ontdekt. Een opgeladen smartphone, meer is niet nodig om er samen met collega’s een memorabele teambuilding van te maken die nog lang zal nazinderen.

Escaperoom en geocaching gecombineerd

De medewerkers worden in teams opgesplitst. Zij proberen zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen door punten te verzamelen. Tijdens het spel, dat 95 minuten duurt, krijgt men 20 creatieve opdrachten voorgeschoteld. Deze worden vergezeld van dronebeelden, gemanipuleerde foto's, mysterieuze geluidsfragmenten, raadselachtige video's, tekeningen van historische figuren, in lego nagebouwde monumenten en Zuid-Afrikaanse instructies.

Link met Hasselt

Elke vraag is gelinkt aan Hasselt. Bovendien worden de opdrachten vergezeld door historische, culturele en bijzondere weetjes over de stad. Naast de toeristische hotspots leren de medewerkers ook onbekende maar niet minder mooie plaatsen kennen.

Andere teams een hak zetten

Het aantal punten die men ontvangt bij het correct oplossen van een opdracht is dynamisch en hangt af van tal van factoren zoals het aantal teams die de opdracht reeds correct/foutief oplosten. De webapplicatie bevat bovendien een live scorebord en toont de locatie van de andere teams. Strategie en gewiekstheid zijn minstens even belangrijk als het hebben van een pientere geest.

Plug-and-play

Geen ingewikkelde downloads of technologie. Bij de ontwikkeling van Urban Hunt stond eenvoud en betrouwbaarheid centraal. Het spel starten is kinderspel en duurt slechts enkele minuten. Er hoeft bovendien niets gedownload te worden door de medewerkers.

Statistieken

Na afloop ontvangt men een overzicht vol boeiende en ludieke statistieken over het spel. Naast een grafische weergave van het puntenverloop ziet men welk team de spurtbom-award en koffieklets-award in de wacht sleepte.

Praktische info

- 2 tot 160 spelers
- Nederlands, Frans of Engels
- €12 pp
- +- 2u
- Rustig of intensief
Maximale vergadercapaciteit:
160
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Nee
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
0 km
Afstand luchthaven Zaventem:
0 km
Afstand luchthaven Luik:
0 km
Afstand luchthaven Maastricht:
0 km