Accommodation search results!

Lavendine Pure

GENK
Privé-Wellness (te reserveren met of zonder overnachting)
Zalig relaxen onder de sterrenhemel in de Finse sauna, of in een van de infra-rood zetels met kleurentherapie, samen onder de regendouche met scrubzout, ontspannen bij de vlammen van de open haard, een voetenbadje, lekker bubbelen in de buiten-jacuzzi, chillen in de relaxzetel in onze privé-tuin, een tapas schotel bestellen of een heerlijk drankje van onze drankenlijst... kies maar waarin jij zin hebt en...Geniet!

Onze privé-wellness is geschikt voor maximaal 6 personen.

De wellness kan enkel privé afgehuurd worden, er komt dus niemand anders in deze ruimte wanneer je deze gereserveerd hebt. Je kiest zelf of je badkleding wenst te dragen vermits de ruimte privé is.

De privé-wellness is met veel zorg ingericht...alle faciliteiten staan in connectie met elkaar, zodat je optimaal samen kan genieten.

Lavendine Pure is een relax B&B- privé-wellness waar de rust van onze gasten centraal staat. We vragen dan ook aan al onze gasten om deze rust te respecteren. Kinderen onder de 6 jaar zijn niet toegelaten in onze privé-wellness.

Feestjes zijn niet toegelaten in de privé-wellness.

Een flesje water en bites zijn steeds inbegrepen, evenals scrubzout en voetenbadzout.

Andere heerlijke dorstlessers of hapjes zijn terug te vinden op onze drankenlijst. Het is niet toegestaan eigen drank of eten mee te brengen naar de privé-wellness.

Je kande privé-sauna ook huren in combinatie met een ontbijt of massage! Check onze arrangementen voor leuke ideeën.

Circuit Zolder: zelf racen met de motor

HEUSDEN-ZOLDER
De grenzen van je motor kennen én verleggen? Dan is De Motorsportschool Zolder dé ideale plaats!
Je kiest uit opleidingen in 4 verschillende niveaus. Ontdek hieronder in welke niveau jij je het beste voelt. Daarnaast hebben we een mooi aanbod "vrij rijden" om de sportieve motorrijder de kans te geven hun hobby in de veiligste omstandigheden te beoefenen.

NIVEAU 1 ZOLDER
Altijd al gedroomd om met je motor op circuit te rijden maar je durft eigenlijk niet goed? Dan is het niveau 1 jou op het lijf geschreven!

Tijdens een volledige dag op circuit brengen we jou de basisbeginselen bij van het sportief motorrijden. Dit alles uiteraard in de meest veilige omstandigheden.

We beginnen ‘s morgens met een briefing om ons daarna klaar te maken voor de eerste van in totaal 5 sessies circuitrijden. Deze circuitsessies worden afgewisseld met 3 theoriesessies waarbij de nadruk ligt op zitpositie op de motor, rijlijnen en remtechniek.

Alle circuitsessies worden steeds gereden onder begeleiding van 2 instructeurs per groep van 10 rijders. Dit geeft ook de mogelijkheid aan de instructeurs om alvast wat individuele bevindingen te delen met de deelnemers aan het niveau 1.

NIVEAU 1+ ZOLDER
Zelfs al kan je na niveau 1 een beetje sportiever met je motor over het circuit, dan nog voelen de meeste zich niet helemaal op hun gemak om deel te nemen aan het vrij rijden. Het niveau 1+ is daarom DE ideale voorbereiding op het vrij rijden. Het concept is gebaseerd op dat van niveau 1 maar het tempo wordt wat opgetrokken.

Ook hier zijn er 5 circuitsessies voorzien die ook hier worden afgewisseld met 3 theoriesessies. Op het niveau1+ worden de eerste 3 sessies gereden MET instructeur en de laatste 2 sessies ZONDER instructeur… dus echt vrij rijden. De instructeurs blijven uiteraard wel de ganse dag ter beschikking van alle rijders.

Voor de cursus niveau 1+ gaan we ervan uit dat iedere deelnemer de basisbeginselen van het circuitrijden zoals aangeleerd tijdens niveau 1 onder de knie heeft.